SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Crişan crede în play-off: „Să învingem la Vâlcea și vom avea moral bun cu UTA și Brașovul”

Transferat pe ultima sută de metri înainte de începrea sezonului de primăvară, Horia Crişan s-a impus repede în formaţia pîncotană şi a devenit titular. Asta şi datorită abesenţei lui Pascariu, indisponobil după o accidentare.

Fundașul central, născut la Turda, venit din Lithiania de la Kruoja Pakruojis, a jucat primul meci din viaţa sa pe stadionul din Pâncota. Asemenea celorlalţi actori implicaţi în disputa dintre Şoimii şi Chindia Târgovişte, nici lui Crişan nu i-a plăcut starea gazonului. „Am jucat pe un teren foarte, foarte greu contra unui adversar puternic. Nici la Reşiţa şi nici la Satu Mare nu am beneficiat de condiţii de joc mai bune, dar pe teren propriu, acasă la noi, ar fi trebuit să fie altceva pentru a ne putea desfăşura” , spune puternicul fundaș.

În urma remizei albe, Şoimii şi-a diminuat categoric şansele de a accede în play off, dar Crișan încă nu și-a pierdut orice speranță: „ Din păcate rezultatul de egalitate nu ne ajută, chiar dacă suntem neînvinşi în acest an. Cred că am avut și ghinio. Dacă Alin Mihai marca, câştigam! Nu suntem condamnaţi la play-out, trebuie doar să învingem la Râmnicu Vîlcea şi atunci vom avea un moral foarte bun pentru următoarele jocuri, cu UTA şi FC Braşov”. 

În fine, pîncotanul recunoaște că evoluțiile sale pot fi și mai bune în tricoul „alb-negru”: „Deocamdată nu sunt mulţumit de ce am realizat la Pîncota. Sunt sigur că pot mai mult, pot să-mi ajut mai mult echipa. Aş dori să demonstrez acest lucru în următoarele etape”.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close