SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa: „Nici Real Madrid nu ar fi putut câștiga la cum am fost tratați la Vâlcea”





La cum a început partida din Zăvoi, cu golul lui Leucuța și dubla ocazie a lui Alin Mihai, se părea că Pîncota va avea în sfârșit ac de cojocul trupei lui Pelici. Totul a decurs normal până spre final, când, după ce au egalat dintr-o învălmășeală, gazdele au primit un ajutor nesperat din partea arbitrilor. „La faza eliminării lui Pirtea, am crezut că se dă fault pentru noi. Centralul a văzut, însă, o lovitură cu cotul a lui Pirtea, care vă spun cu mâna pe inimă nu a existat. Apoi, Dragalina a fost eliminat și el, poate că a greșit și el, dar tensiunea era mare, iar echipa era frustrată de decizia precedentă. Terenul a fost și el cum a fost, ud, iar pe final cel puțin în careul nostru era noroi”, ne-a relatat Pavel Piroș, președintele Pîncotei.

La rândul său, antrenorul Ionuț Popa spune că astăzi, după o lungă perioadă de timp, a văzut fața cea mai urâtă a fotbalului. „Pe lângă am fost nevoiți să ne descurcăm în nouă oameni, după două eliminări forțate de arbitri, am mai și luat gol în minutul 90 la o fază de cascadorii râsului. Mingea lovită cu capul de cel mai mic jucător de pe teren s-a dus printre picioarele lui Cioară, prin noroi, în poartă. Fotbalul e nedrept uneori, căci nu meritam să pierdem sub nico formă azi, nici măcar în inferioritate numerică. Dar, de câștigat nici Real Madrid nu ar fi putut azi, la felul cum am fost tratați noi la Vâlcea. Cred că și-au luat toate măsurile și asta a fost…”, consideră „Mister”.

Derby-ul cu UTA devine pentru „șoimi” mai mult unul de palmares, mai ales că le lipsesc jucători importanți. „Ne-am dorit mult să câștigăm azi, căci simțeam că nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele de peste noi în clasament și chiar aveam și noi un loc în play-off. Nu am fost lăsați, ba mai mult, am compromis în mare măsură și jocul cu UTA. Ne vom prezenta în 14 oameni la această partidă, căci pe lângă suspendați, îi mai avem și pe Leucuța și Pascariu accidentați”, a încheiat Popa.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button