UTA Arad

Curtuiuș: „În play-off va fi sărbătoare, avem de luat revanșe“

Golgheterul UTA-ei și-a făcut din nou datoria în deplasarea de la Pîncota, reușind să contribuie la primul gol, dar și să îl înscrie pe cel al doilea, care i-a scutit pe utiști de griji pe finalul confruntării. În urma acestei victorii, formația arădeană și-a adjudecat și matematic calificarea în play-off, acolo unde va avea de luptat cu formații în fața cărora au cedat destule puncte în timpul sezonului regulat.

„Ne bucurăm foarte mult că ne-am calificat, de acum fiecare partidă va fi o sărbătoare și eu cred că ne vom ridica la un nivel bun. În play-off avem multe revanșe de luate în fața unor echipe împotriva cărora trebuia să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la momentul respectiv. Astăzi am evoluat bine, atacanții au marcat, iar fundașii împreună cu portarul și-au făcut treaba și nu au primit gol. Chiar dacă nu am mai marcat în ultimele etape, eu cred că mi-am făcut treaba bine, fie am recuperat baloane care au dus la gol, fie am pasat. Urmează o săptămână în care trebuie să ne pregătim bine și să luăm cele trei puncte cu Tărlungeniul”, consideră „vârful” arădenilor, care a ajuns la cota zece goluri în campionat.

Curtuiuș a încercat să răspundă și la întrebarea ce frământă cel mai mult fenomenul fotbalistic arădean. „Chiar dacă unii spun că nu avem față de promovare, noi am făcut partide bune, dar și partide mai puțin bune, însă punctajul spune dacă ne batem sau nu la primul loc. Suntem pe locul 3, loc care reflectă evoluțiile noastre de până acum. Nu am primit ca și cadou această poziție podium, iar eu cred că putem progresa și mai mult“, a declarat Marius Curtuiuș.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close