UTA Arad

Juniorii la cuvânt: Dan: „UTA a jucat mai bine ca noi” vs. Tănase: „Pîncota se va salva fărăr probleme”





Derby-ul Aradului a fost tranșat de către gruparea utistă la capătul unei partide în care diferența a fost făcută de către precizia în fața porții a atacanților utiști. Prestații bune au avut însă și juniorii folosiți de cele două formații (mai puțin Vasi, ieșit accidentat destul de devreme de pe teren), iar doi dintre aceștia au oferit și declarații la finalul confruntării.

Ionuț Popa a continuat să îl folosească ca titular pe postul de fundaș dreapta pe Daniel Dan, care are prestații din ce în ce mai bune. „Îmi doream să câștig nu neapărat pentru că evoluam împotriva fostei mele formații, ci pentru că asta îmi doresc mereu. Toate sunt împotriva noastră acum, la Vâlcea am avut ghinion, am ratat la 1 – 0 o ocazie mare prin Alin Mihai, iar acum am avut doi jucători accidentați în primele 20 de minute. Cred că UTA poate să atace promovarea, au jucat mai bine ca și noi și le doresc multă baftă pe mai departe. Noi, însă, trebuie să luptăm în continuare pentru salvarea de la retrogradare. Va fi greu având în vedere că ni se scad punctele obținute cu Caransebeșul și Bihorul, ne așteaptă o luptă aprigă“, a punctat fostul elev al lui Sandu Gaica în „alb-roșu”.

tanase

De cealaltă parte, folosit în compartimentul median, Ionuț Tănase a avut o evoluție exactă. A recuperat destule baloane la centrul terenului și a ajutat și faza ofensivă, oferind pasa de gol pentru Marius Curtuiuș. „A fost un derby al Aradului, mă bucur că am luat punctele și ne-am calificat în playoff. Sunt mulțumit de evoluția mea, eu mereu încerc să dau totul pentru echipă și încerc să îmi fac treaba bine. Dar nu contează că am jucat eu bine sau că am dat pasa de gol, ci faptul că echipa a învins. Pâncota e o echipă arțăgoasă, care pe teren propriu joacă bine și agresiv, încearcă mereu să scoată maxim din fiecare fază și cred că se vor salva de la retrogradare fără probleme” , susține  Tănase.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button