SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Issa: „E adevărat, nu ne-am ridicat la nivelul unui derby, dar rufele murdare se spală în familie”





Meciul căpitanului „alb-negrilor” împotriva rivalilor „alb-roșii” s-a încheiat în minutul 23. Issa Thiaw a ieșit accidentat după ce: „Manea m-a împins la un corner și apoi m-a călcat cu crampoanele la nivelul șoldului stâng. De abia puteam să umblu, iar acum cu greu mă mai pot ridica și din pat. Îmi pare foarte rău că mi-am lăsat echipa la greu, îmi doream foarte mult să joc și eventual să contribui la un rezultat bun, dar durerea a fost incontrolabilă”, spune chiar fotbalistul de culoare al „șoimilor”.

Îndoliat chiar în dimineața derby-ului

Puțină lume știe că înainte de a ajunge la arena din Podgorie, jucătorul senegalez al Pîncotei a primit o veste grea din partea familiei. „În această dimineață, am fost anunțat că bunica mea de 76 de ani a decedat în Senegal. Țineam mult la ea, dar am încercat să mă adun și să-mi fac treaba cum pot mai bine. Mi-am asumat și astfel de momente venind în România de la mii de kilometri distanță de casă, lăsând familie și școală pe planul al doilea pentru fotbal. Eu nu am venit să mă plimb la Arad sau la Pâncota, am venit să joc în orice condiții și de aceea am încercat să-mi ascund și durerea produsă de decesul bunicii mele”, spune fotbalistul de 23 de ani, urcat în locul lui Dragalina astăzi, în linia de trei mijlocași ofensivi în spatele „vârfului”.

Dezamăgit de jocul echipei

Issa recunoaște că Pîncota s-a prezentat modest în fața echipei fanion a Aradului, dar: „Nu a fost nici prima, nici ultima înfrângere a echipei. Sigur, nu ne-am ridicat la nivelul unui derby, sunt dezamăgit și eu de felul cum am abordat jocul astăzi și este normal să fim criticați. Aceste rteproșuri întotdeauna le vom lua ca pe o motivație în plus pentru partidele ce urmează, în sensul de a nu ne mai prezenta niciodată atât de prost la un meci oficial”.

„Cuvinte exagerate, mai ales din partea antrenorului care știe exact ce condiții de muncă avem”

Ca și toți iubitorii sportului rege din orașul nostru, Issa a citit și el în media că imediat după meci Ionuț Popa și-a numit elevii escroci sau nesimțiți.  „Din punctul meu de vedere, Mister a folosit cuvinte exagerate. Era normal să fie supărat, dar eu cred că rufele murdare se spală în familie. Știm că, prin prestația noastră, i-am făcut cumva numele de râs, fiindcă a activat ani buni și în Liga 1, dar nu cred că meritam asta din partea sa. Cu atât mai mult cu știe exact ce condiții de muncă – muncă, în ghilimele – avem. Nu avem un teren de antrenament la dispoziție și multe alte lipsuri. Eu credeam că fiind o echipă suntem uniți la bine și la greu, acum dacă dânsul nu mai dorește să lucreze cu noi, ce putem face? Sperăm, totuși, să fi fost cuvinte spuse la cald, la nervi…”, a adăugat Issa.

„Am vrut, dar atât am putut…”

…e replica senegalezului la afirmația lui Ionuț Popa referitoare la faptul că jucătorii săi nu și-au dorit mai mult de la meciul cu UTA și, drept urmare, nu au avut tricourile ude după ultimul fluier al „centralului” Botaș. „Eu, Issa și cred că vorbesc în numele tuturor colegilor mei, atât cât i-am cunoscut, niciodată nu am intrat pe teren să-mi dozez eforturile. Cine spune că noi nu ne-am dorit victoria cu UTA nu se pricepe la fotbal, atât pot să spun”, a fost concluzia căpitanului celor de la Șoimii Pîncota, care după schimbare, i-a cedat banderola de căpitan lui Alin Pavel.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button