Arhivă articole

„Bucuros pentru cei din Șofronea și Roli Balaj!”: Aqua Vest – Frontiera Curtici 2-2

Vizita Frontierei Curtici trezește destule ambiții și orgolii la Șofronea, iar meciul de sâmbătă nu a făcut excepție. Mihai Petcuț a simțit momentul și a apelat la „arma” Roli Balaj, președintele – jucător al Aqua Vestului, care știa mai bine decât toată lumea însemnătatea unui rezultat pozitiv în fața vecinilor.

Și, chiar dacă a aflat doar în dimineața jocului că va fi titular ca fundaș central, „veteranul” (ca vechime la echipă, căci Ardelean e campion la vârstă la cei 43 de ani) a strâns din dinți și a făcut un meci bun până în minutul schimbării (84).

Luând dublu avantaj pe tabelă până în minutul 20, ca urmare a autogolului lui Bura și reușitei lui Avrămuțiu (frumos lansat în careu de Pavel), „grănicerii” au lăsat impresia că vor câștiga fără probleme. Dar, Liga le-a readus pe  gazde în joc după o eroare a lui Crișan (min. 28), pentru ca în repriza secundă Aqua Vest să caute cu insistență egalarea.  Neluțu Ardelean și Ploscariu au ratat două ocazii bune, dar Higyed (șut din careu, din pivotare) a făcut 2-2 la nouă fază la care defensiva vizitatorilor a bâlbâit mingea.

„Pentru mine nu a fost un meci mai deosebit, dar sunt bucuros pentru cei din Șofronea și Roli (n.a. Balaj). Am citit fericire în ochii lor la finalul meciului, își doreau mult un rezultat bun. Sigur, partida nu a fost prea spectaculoasă, a fost mai degrabă o luptă, dar asta și pentru că terenul nu a fost prea bun. Din punctul meu de vedere, echipa mea a fost mai ambițioasă, și-a dorit mai mult un rezultat pozitiv, mai ales că orice punct e bun pentru noi. A fost meciul campionatului pentru cei din Șofronea, în timp ce mie, sincer, mi-ar fi plăcut să scoatem un rezultat și mai bun la Sîntana, căci am fi meritat după aspectul jocului din primele 50-60 de minute. Dar, repet, bucuria celor din Șofronea și a lui Roli, e și a mea”, ne-a mărturisit Mihai Petcuț, antrenorul celor de la Aqua Vest.

De menționat ar fi că la Frontiera a debutat (și) ca jucător și Dinu Maghici, care l-a înlocuit chiar pe „secundul” său, Adi Piț.

Formații:

Aqua Vest: Șubaș – Bura (69 Hygied), Balaj (84 Vălan), Betea, Olariu – Ploscariu, Liga, R. Petcuț (80 Leuca), Cotuna –  Herlo, N. Ardelean.

Curtici: Potoreț – Gavriș, Crișan, Pleșca, Morariu – Prică, Nedea, Hanc, Piț (70 D. Maghici) – Avrămuțiu, Fl. Pavel.

Arbitri: Dorinel Herţeg – Casian Băla, Paul Ardelean. Observatori AJF: Marius Alexa, Ovidiu Coman

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.