Arhivă articole

Jazzley: „Am fost aproape de gol, dar știu că trebuie să fiu mai bun, mai puternic”

În derby-ul cu Sebișul, Ineul a putut conta și pe primii fotbaliști olandezi din istoria clubului. Amin Nyali și John Jazzley au intrat în luptă în repriza secundă și s-au remarcat prin travaliu și multă dorință de a ieși în evidență.

Ambii au avut câte o ocazie importantă de a înscrie, Jazzley fiind și în centrul unui episod de penalty, după cum susține chiar el, dar și antrenorul Cristi Sculici. „Am fost împins la acea fază, dar și cu alte ocazii. De multe ori fundașii adverși m-au îmbrâncit, m-au lovit peste față, dar până la urmă ăsta e fotbalul. La final ne-am dat mâna și asta a fost”, spune masivul „vârf”, care a vorbit și despre impactul cu Liga a 3-a: „A fost un meci foarte greu, fiindcă nu sunt prea obișnuit cu nivelul.  Apoi, am crezut că o să joc de la început, am fost puțin surprins că m-am trezit pe bancă. Totodată, antrenorul a avut o explicație bună. Mi-a sus că dacă o să intru pe parcurs o să fiu mai exploziv decât restul echipei, iar eu am încercat să intru în joc cât mai bine. Chiar am fost aproape să înscriu primul meu gol, dar sunt conștient că trebuie să fiu mai bun, mai puternic”.

Olandezul cu origini din Republica Aruba s-a arătat amuzat de ratarea incredibilă a lui Bogdanovici din cel de-al treilea minut de prelungire. „E mult mai greu să ratezi decât să marchezi din acea poziție. Noi știm însă că s-au pus niște bucăți de iarbă în cele două careuri înainte de acest meci și știam despre diferența de nivel. Am fost puțin amuzați de ratarea adversarului, dar aceste lucruri se mai întâmplă din când în când în fotbal”, a adăugat Jazzley.

La porțile ineului mai bat patru fotbaliști din Țara Lalelelor, care au fost spectatori la derby-ul de vinerea trecută. „Cel puțin doi dintre ei au jucat la un nivel foarte bun în Olanda, dar toți au calități. Ar ridica mult nivelul acestei echipe, ar crea concurență pe posturi, dar ar aduce și un mic plus de experiență. Acum depinde de antrenorul nostru și de conducere”, a mai spus atacantul de 1,87 metri, care a marcat un gol pentru echipa secundă în deplasarea de la Zimandu Nou.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.