SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Pașcalău și Suciu, surprizele lui Muzsnay pentru Brașov?

În această dimineață, la Pîncota, noul antrenor Zsolt Muzsnay a programat un joc școală în familie. Ajutați de „republicanii” lui Leo Pința, printre care Ianc, Robotean, Ștrengar sau Olar, „șoimii” s-au împărțit în două echipe, cea titulară avându-i în componență pe: Pașcalău – Dan, Crișan, Dubeștean, Siminic – Suciu – Gâlcă, Issa, Dragalina, Farcaș – M. Ion.

După cum se observă, în absența lui Alin Pavel (suspendat), noul tehnician preferă un „închizător” de meserie și a apelat la Cornel Suciu (foto), rezervă în toate partidele de până acum. Și între buturi, după cum era și de așteptat după ultimele erori ale lui Cioară, să apară un nume nou și acela este al lui Ovidiu Pașcalău. Partida școală a avut două reprize de câte 30 de minute, dar – practic – antrenamentul a ținut în jur de oră și jumătate și asta pentru că noul „principal” a întrerupt de mai multe ori jocul pentru a corecta disfuncționalitățile. „Avem probleme în special la dublaje, trebuie să fim în general mai compacți. Sistemul de joc nu are rost să-l schimb acum, mergem, în principiu, pe un 4-1-4-1 ce s-a mai jucat la Pîncota, iar fotbaliștii sunt obișnuiți cu el. Mai trebuie să lucrăm și la alte aspecte, cum ar fi moralul băieților, care – totuși – zic eu că va fi bun la ora meciului de la Brașov. Mi-ar fi plăcut să am la dispoziție mai mulți jucători, dar accidentările și suspendările ne încurcă în acest sens”, a precizat Muzsnay, care – într-adevăr – nu poate conta sub Tâmpa pe Pavel și Pirtea (suspendați), dar și Pascariu și Vasi (accidentați). Aceștia din urmă s-au antrenat separat azi și: „Nu are rost să-i riscăm sâmbătă, căci s-ar putea să-i pierdem apoi pentru o perioadă mult mai mare de timp, iar în play-out avem nevoie de toată lumea”, a adăugat fostul mijlocaș al Stelei.

Nici Marius Ion nu a încheiat în teren jocul școală de azi, încheiat cu victoria clară a titularilor, acuzând dureri în zona gleznei. Totuși, fotbalistul susține că-și va reveni până la ora partidei de la Brașov, mai ales că azi a beneficiat, ca și colegii săi, de refacere la Gemi Sport.

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close