SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Tarcea răspunde acuzațiilor matinale ale lui Piroș: „Îmi pare rău că multe persoane nu au curaj să spună lucrurilor pe nume!”





Înainte de a-l prezenta pe noul director sportiv, Pavel Piroș a susținut că fostul, Sorin Tarcea, a pronunaț multe neadevăruri odată cu anunțarea demisiei. Fostul arbitru a avut o ultimă replică, pe care o vom reda în întregime:

”Nu mai vreau sa intru în polemică cu nimeni. Sunt un băiat educat, corect și nu spun neadevăruri.

Am făcut totuși o școală la oraș, nu școală de cadre. În plus, sunt pe terenurile de fotbal de la 10 ani, jucător, apoi arbitru și conducător. Clubul nu îl denigrez, îi respect și îi admir pe jucători cu care am o relație deosebită și sper să mai am ocazia de a mai lucre cu mulți dintre ei. Cât despre cei din Pîncota, mi-am făcut prieteni acolo și merită toată admirația că reușesc să țină o echipă În Liga a 2-a.

În aproape 2 ani de zile am făcut tot ce am putut pentru jucători și echipă. Și, propabil, puteam face mult mai multe, dacă aveam putere de decizie. Din păcate, la Șoimii Pîncota doar o persoană ia toate deciziile. Iar condițiile puteau fi mai bune dacă se dorea acest lucru.

Îmi pare rău că multe persoane care au lucrat la club nu au curaj să spună lucrurilor pe nume. Și aici mă refer și la foștii jucători care au plecat și care umblă pe la comisiile FRF ca să-și primească salariile.

În rest, totul e de vis, Europa League. Dar cu antrenamente pe teren de minifotbal și fără cantonament, e greu să ajungi în play-off.

În încheiere vreau să le mulțumesc jucătorilor, antrenorilor și staffului medical cu care am lucrat și nu în ultimul rând prietenilor mei din Arad și Pîncota, care ne-au ajutat cu mingi, echipament, tabela de schimbări, vitaminizare, câte o masă sau cantonament pentru jucători. Si care, nu înteleg de ce nu mai sunt acum lângă echipă.

Îi doresc echipei multă baftă, să își îndeplinească obiectivul!

Iar președintelui îi doresc numai bine, sănătate, putere de muncă și să se umple de glorie și bani din fotbal!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button