Fotbal judetean

Se bate Cupa în județ: Curtici – Cermei, ce bătălie pentru un loc în semifinale!





Cupa României, faza pe judeţ, programează mâine, de la ora 16.30, sferturile de finală. Meciurile se vor juca într-o singură manşă pe terenul primelor echipe, după următorul program:

Şoimii Lipova – UTA II

Cele două echipe îşi vor da întâlnire a doua oară în mai puţin de patru zile. Sâmbătă, în meci de campionat contând pentru etapa a 18-a, ele au remizat, 0-0. Datele problemei se pot schimba în bine mai ales pentru oaspeți, care ar putea primi alți doi-trei fotbaliști de la prima echipă față de disputa din Liga a IV-a.

Arbitri: Alexandru Gornic – Roland Opitz, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Cornel Tiulea, Vasile Rad

Frontiera Curtici 2004 – Gloria Lunca Teuz Cermei

E meciul cel mai interesant din această fază. Curticenii au pierdut sâmbătă, cu 1-4, cu Unirea Sântana, o colegă a Cermeiului în plutonul echipelor ce domină partea superioară a clasamentului. În ultima întâlnire dintre cele două echipe, Cermei s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

Arbitri: Cristian Burza – Ioan Vasile, Pavel Vesa. Observatori AJF: Marius Alexa, Daniel Scridon

Avântul Târnova – Crişul Chişineu Criş

Gazdele au rămas singura reprezentatntă a Ligii a 5-a în această competiţie. Misiunea trupei la care joacă şi Adrian Abrudean este însă dificilă pentru că vizitatorii deţin fotoliul de lider în Liga a 4-a și nu concep să nu respecte calculele hârtiei.

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Alina Mihoc, Paul Radu. Observatori AJF: Doru Herţeg, Andras Mako

Păulişana Păuliş – Progresul Pecica

Echipa lui Dănuţ Miţiţi nu a câştigat niciun meci oficial în acest an. De partea cealaltă, Progresul are câţiva jucători care ar trebui recuperaţi până sâmbătă, când pecicanii au un meci dificil la Sântana. Şi aşa, însă, Lucian Ciba ar putea găsi o formulă de echipă care să obţină calificarea în semifinale.

Arbitri: Dorinel Herţeg – Gabriel Hărduţ, Sebastian Pantea. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Gheorghe Sfăt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button