National Sebis

Sebișenii au rămas în 19 jucători după renunțarea la Oprea

În numai o lună de zile, Național Sebiș s-a despărțit de patru dintre oamenii cu care au început returul. Este vorba despre antrenorul Rică Neaga, care și-a înaintat demisia după înfrângerea cu CNS Cetate Deva de vinerea trecută și trei fotbaliști.

Dacă despre plecările fundașului Țoca și a atacantului Negoescu se știa deja, astăzi a venit și rândul unui mijlocaș să-și facă bagajele. Este vorba despre Flavius Oprea, care: „Nu s-a integrat așa cum ne așteptam noi și am zis că e mai bine să ne încheiem aici colaborarea noastră. Îi urăm multă baftă în carieră”, sunt cuvintele președintelui antrenor, Călin Cojocaru.

La rândul său, fotbalistul care nu va mai putea evolua niciunde până la finalul acestui sezon și asta pentru că a bifat deja două echipe, adică Șoimii Pîncota și Național Sebiș, spune: „Am fost nemulțumit că am jucat foarte puțin și nu am prea fost înțeles de antrenori. Nu am nimic cu nimeni, m-am despărțit amiabil de clubul din Sebiș, îmi regret doar foștii colegi, cu care, zic eu, am format o familie. Rămâne să mă antrenez cu o echipă aproape de casă, la Timișoara, iar de la vară să revin în circuit mult mai puternic. Sunt de 7 ori mai ambițios acum, sper doar să fiu sănătos, iar restul va veni de la sine”.

Avându-i pe Velici și Cherecheș accidentați, Călin Cojocaru se teme că nu va putea trece 18 jucători pe foaia de joc în deplasarea de vineri, de la Craiova. Tocmai de aceea, a apelat la juniorul Vali Lup, un jucător de bandă de 16 ani.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close