Arhivă articole

aprilie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Szabo, înainte de vizita Brașovului la Arad: „Primele trei etape foarte importante pentru promovare”Astăzi, soarta clubului braşovean a fost amânată de către judecători până la vară, atunci când campionatul va fi încheiat. Despre amânarea sentinţei privind falimentul, a vorbit antrenorul principal Adrian Szabo: „Sigur că hotărârea ne-a produs o satisfacţie pentru că putem să ne continuăm activitatea. Acesta este singurul lucru pozitiv la ceea ce s-a întâmplat la tribunal. Eu sunt dezamăgit de starea în care se află tot fotbalul românesc la nivelul ligii secunde. Cred că în ambele serii sunt aceleaşi probleme şi necazuri. Consider că echipele care au intrat în play-off şi-au dorit acest lucru ca să poată să ducă campionatul până la sfârşit. În toată Liga a 2-a domneşte degringolada! Noi, la Braşov dorim să încheiem acest campionat. Antrenorii şi jucătorii dorim să ne respectăm statutul şi să ne îndeplinim datoria. Clasamentul este strâns, vor fi foarte importante primele trei etape. Echipele care vor avea un parcurs bun în aceste runde se vor putea gândi la obiective mai măreţe”.

Legat de stabilitatea de la cluburi, care sub Tâmpa nu există din pricina datoriilor mari acumulate în ultimele sezoane, Szabo a ținut să felicite pe inițiatorul proiectului noii UTA. „Îl cunosc pe Alexandru Meszar de pe vremea turneelor Cotta la care am luat și eu parte anii trecuți și mi s-a părut și atunci un bun manager. Sigur, cel puțin deocamdată, există avantajul clubului nou, ce nu a apucat să acumuleze datorii ca altele din această serie, dar ceva îmi spune că domnul Meszar va fi atent ca acest lucru să nu se întâmple”, a adăugat experimentatul tehnician al „stegarilor”.

Pe 27 februarie UTA a învins la Arad pe FC Braşov cu 3-2 la reluarea campionatului ligii secunde. „Nu cred că UTA are un atuu pentru că a câştigat acest meci. Eram la începutul sezonului, de atunci s-au disputat alte meciuri. Acum suntem în prima etapă din play off, iar situaţia e diferită. Respect clubul arădean, are un antrenor valoros, un lot de jucători buni, dar vom încerca să ne facem datoria” a mai spus Adrian Szabo.

Poverlovici, Livan și Coman sunt indisponibilitățile aproape certe ale ardelenilor pentru meciul de sâmbătă. Fundașul Madeira și atacantul Buga s-au antrenat separat astăzi și au șanse să fie recuperați până la ora partidei cu „alb-roșii”.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.