Fotbal judetean

Rămân să-și apere trofeul: Șoimii Lipova – UTA II   2-1





La patru zile de la confruntarea de campionat terminată cu scor alb, Lipova și UTA II s-au revăzut pentru a-și disputa un loc în semifinalele Cupei României. Miza a fost ceva mai ridicată pentru „șoimi”, care sunt deținătorii trofeului și doresc să aibă ocazia să și-l apere.

Ca și în partida pe puncte, ocaziile nu au lipsit la cele două porți, doar că de această dată au venit și golurile. Trei la număr. Primii au înscris „alb-roșii”, prin Luca Bodri, care l-a lobat pe Trifoi după o greșeală în lanț a defensivei gazdelor. Era minutu 28, pentru ca 10 minute mai târziu, Vasinc (foto) să egaleze cu un șut de la marginea careului la colțul lung. În parte secundă, mingea a ajuns destul de des în cele două careuri, UTA II chiar a fost periculoasă la două contraatacuri purtate de Costin și Murakami. De marcat au făcut-o lipovanii, prin „capul” lui Pașcu, cu trei minute înainte de concluzia partidei, pentru o calificare mult dorită inclusiv de conducerea clubului.

„Trebuie să recunosc că  UTA ne-a pus din nou probleme, dar de data asta am fost ceva mai pragmatici. Lor le-a lipsit și portarul Mara, care, în opinia mea, a fost omul meciului în campionat, dar și noi am avut destule absențe, printre care Filimon, Denuț sau Simion. Până la urmă, rămânem cu o victorie de moral, dar și o calificare în competiția în care suntem datori să mergem cât mai departe pentru a ne apăra trofeul”, a spus Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor” de pe Mureș.

Formații:

 Lipova: Trifoi – Orza, Pașcu, Blănaru, Moisă – Bercu (17 Șulumberchean 60 Borteș), Tomuț, Vasinc – Pantea (83 Balint), R. Popa, S. Popa. Antrenor: Flavius Sabău

UTA II: Revesz – Al. Lazăr, B. Mureșan (50 D. Lazăr), Pîslariu, Codre (46 Dinculescu) – Pop, Ciubotariu – I. Bodri (60 Costin), L. Bodri, Sava – T. Bodri (53 Murakami). Antrenor: Dan Stupar

Arbitri: Alexandru Gornic – Roland Opitz, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Cornel Tiulea, Vasile Rad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button