Fotbal judetean

˝Am ieșit pe un cal frumos˝ vs ˝A învins valoarea echipei˝





Pe o vreme frumoasă, circa 100 de spectatori au urmărit la Curtici un sfert de finală de Cupă a României agreabil. S-a văzut mâna celor doi antrenori tineri, cele două echipe au fost preocupate de joc și au practicat un fotbal bun, plăcut ochiului.

Prima repriză a fost echilibrată, nu s-a marcat, au fost doar cîteva ocazii mai clare, oaspeții au ratat prin Nistor din lovitură liberă și Bulza din careu.

În repriza a doua s-a făcut diferența. Dinu Maghici nu a avut pe bancă soluții ofensive decât în persoana lui Adi Pit. Acesta împreună cu Flavius Pavel, Avrămuțiu și Prică au încercat să ajungă la poarta lui Florin Rusu, dar nu au reușit să-i creeze probleme.

Mai pragmatici au fost oaspeții, care în urma unor lovituri libere din preajma careului au pus presiune pe fundași, care au respins defectuos și l-au lăsat nemarcat pe Nistor, o dată în careu și o dată în afara lui, pentru două șuturi fără speranță pentru Iacob. Pe final, scorul fiind confortabil, Mircea Aslău și-a înlocuit toți cei patru jucători din avanposturi, odihnindu-i pentru partida de campionat.

Fluier final, Curtici – Cermei 0-2. După partidă, la vestiare, oaspeții au primit cadou cîte două tricouri de prezentare marca Legea din partea lui Silviu Turc, nelipsit de la partidele echipei conduse de prietenul său Petru Bulza.

În semifinale, Cermei va juca cu Crișineu-Criș, pe 12 mai, pe teren neutru.

Au arbitrat bine: Cristian Burza ajutat de Ioan Vasile și Florin Vesa.

Observatori: Marius Alexa și Daniel Scridon.

Echipele:

Frontiera Curtici 2004: Iacob – Gavriș ( Vătămănescu), Crișan, Pleșca ( Androne), Ardelean, Parlapan, Hanc ( Piț), Nedea, Prică, Avrămuțiu, Pavel. Antrenor: Dinu Maghici.

Gloria Lunca Teuz Cermei: Florin Rusu –  Popa, Adi Rusu, Cotoc, Suslak, Nistor, Varga, Purice ( Ghergar), Vereș ( Brîndușe), Sălăjan ( Berar), Bulza ( Brândușe). Antrenor: Mircea Aslău.

 

declaratie video Mircea Aslău , antrenor Cermei

declarație video Dinu Maghici , antrenor Curtici









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button