CS INEU liga 3 arhivă

Rost de puncte pentru ineuani: în Țara Zărandului sosește „lanterna” returului!





Ineul e la a treia apariție stagională în fața propriilor susținători cu ocazia vizitei celor de la Minerul Motru. O formație ce nu a strâns niciun punct din 15 posibile e fie blazată, fie rănită serios în orgoliu și cu atât mai periculoasă în disputa ce stă să înceapă sub ochii dumneavoastră.

Antrenorul echipei din Țara Zărandului merge mai degrabă pe această a doua variantă și avertizează: „Într-adevăr, pare un meci accesibil, dar nu ușor. Sunt convins că oaspeții nostri nu vor veni în execursie, ci vor încerca să mai spele din păcatele strânse în etapele precedente. Au foame de puncte, ca și noi, de altfel. Am trecut peste o serie de jocuri mai grele, vrem să mai urcăm și noi în clasament chiar începând de sâmbătă”. Chiar dacă echipa sa a înregistrat o înfrângere severă la Alba Iulia (0-4), cu Ighiul, Cristian Sculici susține: „Cine vede rezultatul e tentat să spună că a existat o singură formație pe teren și nu a fost deloc așa. Chiar îndrăznesc să spun că prima repriză a fost a noastră, dar la ce penalty s-a dat în primul minut pentru gazde mi-era clar că nu avem nicio șansă la un rezultat bun. Au fost cel puțin trei-patru decizii neconforme cu realitatea ce ne-au dezavantajat în momente cheie ale meciului. Dincolo de slăbiciunile noastre, observ că de două meciuri jucăm 11 contra 14. Iaroș, Popovici și Nyali sunt absenții „alb-albaștrilor” pentru meciul de mâine (ora 17).

Bilanţul Minerului Motru în acest retur este catastrofal. Gorjenii au pierdut toate cele 5 partide disputate, au marcat un singur gol şi au primit 18! Datorită acestui bilanţ, Motru s-a apropiat de partea inferioară a clasamentului, iar la modul în care decurg treburile, foarte curând, îşi va depune candidatura la retrogradare. Pe de altă parte, situaţia financiară a clubului e în concordanţă cu rezultatele obţinute. „O mie de vorbe nu fac doi bani, poate că mâine situaţia va fi şi mai dramatică. Îmi doresc din tot sufletul ca Minerul Motru să încheie acest campionat, să nu ajungem în situaţia de a ne retrage. În rest, alt obiectiv nu putem avea”, spune Ion Alecu, antrenorul gorjenilor. Bineînțeles, „alb-negrii” se deplasează în Țara Zărandului chiar în ziua jocului.

Formații probabile:

CS Ineu: Mitrea – Ciocan, Zdrențan, Bier, Hulbăr – Huțanu, Clej, Spătaru, Botaș – Mașniță, Jazzley.

Minerul Motru: Șerban – Iancu, Dicu, Colareza, Tudoran – Drăgan, Ghighilicea, Nicoloff, Năuiu – Tobă, Pruteanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button