Fotbal juniori

Liga Elitelor: Aproape de un rezultat bun chiar și în 9: CSU Craiova – UTA 3-1





3-1 a fost scorul weekendului pentru echipele „Bătrânei Doamne”. Dacă seniorii și UTA Under 17 l-au transformat în puncte prețioase cu Brașovul, respectiv Centrul de Excelență Târgu Mureș, juniorii mari l-au înregistrat la eșec. Acesta a venit pe final la Craiova, pe sinteticul bazei sportive „Aripile”, în condițiile în care arădenii rămăseseră în 9 oameni.

Totul s-a întâmplat după pauză. Petre (foto) a obținut un penalty pe care l-a transformat precis tot el pentru un partial 1-1. A fost momentul în care arădenii au irosit două contre tăioase, prin Dinculescu și Jorza, care aveau poziții bune de șut dar au preferat pase ce au stins fazele. Însă, cei care au complicat cu adevărat lucrurile au fost Covaci și Iova. Primul a fost eliminat pentru dublu avertisment și al doilea pentru fault de ultim apărător. Și, totuși, „alb-roșii” au rămas în picioare până în minutul 86. Atunci, Iuga a făcut o alunecare inutilă și i-a dat prilejul arbitrului să pună mingea pe var. Oltenii au marcat, iar până la final au făcut 3-1 cu formația arădeană căzută psihic.

Deși la final, utiștii au primit laude pentru calitățile lor din partea lui Nicolae Ungureanu sau Ciprian Urican, antrenori în Bănie, Dan Stupar spune că: „Din păcate, cuvintele frumoase nu țin loc de puncte. Am fi putut scoate mai mult din acest meci, chiar și după eliminările celor doi jucători. Am întâlnit o formație  bună, ce a primit jucători de la primă echipă și cea din Liga a 3-a, dar au zic că am fost la înălțime. Ajungem, însă, pe loc de retrogradare în urma acestui rezultat și trebuie să începem să câștigăm chiar începând de săptămâna viitoare”, spune tehnicianul UTA-ei Under 19.

Stanciu – Iova, Iuga, Lazăr, Aldan (80 Brănișteanu ) – Jorza, Covaci – Costin, Copaci (65 Petrache), Dinculescu – Petre (72) a fost echipa aliniată de „textiliști” la Craiova.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button