Fotbal juniori

Al șaselea succes la rând la Under 17: UTA – Interstar Sibiu 3-1





Formația lui Francisc Tisza și Sandu Țamboi nu a primit o replică tocmai rea din partea sibienilor, dar s-a mobilizat îndeajuns pentru o a șasea victorie consecutivă în această primăvară.

Ca și colegii lor mai mari, utiștii de la Under 17 au început perfect partida cu Interstar Sibiu, din etapa a 21-a a Ligi Elitelor. Toma l-a deschis excelent pe Stahl, acesta a pătruns în viteză și a „înțepat” balonul pe lângă Ciorgovean ieșit la 16 metri. Era minutul 8, pentru ca la următoarea fază să se facă 2-0. Toma a primit un balon pe dreapta în careu și a șutat frumos cu stângul în vinclu.

A urmat o perioadă de joc pe contre, același Toma fiind blocat în ultimul moment de un fundaș advers. În minutul 32, Denis Mureșan s-a lăsat surprins în urma unui șut de la 20 de metri al lui Bradu, ce a căzut în fața sa. Iluzia revenirii în joc a siebienilor a durat doar 70 de secunde, căci Mager l-a executat cu un gol la colțul scurt pe portarul oaspeților, după un dribling reușit în careu. Rezultatul pauzei a fost 3-1.

În debutul reprizei secunde, jocul a fost destul de confuz, cu destule erori de transmitere a balonului de-o parte și de cealaltă. De abia în minutul 60 a venit prima ocazie a gazdelor. Țurcanu a scăpat singur în careu, dar a finalizat pe lângă din numai 7 metri ușor lateral stânga. Cel mai activ jucător al gazdelor, Dorin Toma a fost aproape de gol, dar Ciorgovean a intervenit la sacrificiu în fața mijlocașului utist. Ultima ocazie a meciului a fost ratată de Roșu, care a șutat prea slab la colțul lung, după o acțiune personală a lui Mager pe banda dreaptă. S-a încheiat 3-1, iar trupa arădeană a mai luat trei puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Formații:

UTA: D. Mureșan – Gabor (41 Savin), Deliman (64 Sabău), Rogojan, Varga – Mager, Vasile – Toma , Gruiescu (70 Adam), Stahl (71 Ciucifara) – Țurcanu (68 Roșu). Antrenor: Francisc Tisza și Sandu Țamboi

FC Inter Star Sibiu: Ciorgovean – Precup, Ciocanea, Lacău, Mihăilescu – Țaparlan, Păucean, Lascu, Herăscu – Bolta, Bradu. Au mai jucat: Stanciu, Gatej, N. Mureșan, Pahtaru, Lungu. Antrenor: Dorin Zotincă

Arbitru: Vlad Vida (Oradea)









Un comentariu

  1. Din fericire avem echipa,din pacate nu avem portari la aceasta grupa de juniori,foarte slab portaru,noroc cu jucatorii,bravo UTA ,felicitari antrenorilor.

    0
    0
  2. cine scrie asa ceva nu se pricepe . avem echipa pentru ca 6 jucatori au fost pregatiti 6 luni tot de nea feri . nu ati vorbit de portari la meciul c u poli sau c u craiova ,nu este corect. in tur sau facut puncte doar cand portarul a aparat bine . atunci nu vam auzit……….. rusine sa faci prosti niste copii care fac sacrificii sa reprezinte orasul

    0
    0
    1. E varza portaru ,nu ma intereseaza parerea ta ,eu o tin pe a mea ,spunemi unde vezi tu scris cuvintul prosti?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button