UTA Arad

100 de mii de caserole cu gazonul de pe Francisc Neuman vor ajunge în posesia arădenilor





Cu ocazia conferinței de presă organizată astăzi pentru a anunța evenimentul de pe 21 și 22 mai, adică Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba, Gheorghe Falcă a detailat subiectul împărțirii vechiului gazon de pe arena „Francisc Neuman”, martorul succeselor celei mai titrate echipe din Provincie.

Edilul a prezentat una dintre cele 100 de mii de caserole de plastic ce vor conține o bucățică din gazonul din Calea Aurel Vlaicu. Caserolele vor fi ștanțate de Primăria Arad, ce va sprijinită în acest demers de partenerii: FC UTA, Old Boy s UTA și Cetatea Voluntarilor. Falcă a prezentat și soluția tehnică prin care gazonul va fi menținut verde prin irigare și aerisire.  „Înainte de toate, gazonul va ajunge în posesia celor care au jucat pe acest teren, apoi suporterilor echipei UTA. Cei care doresc părţi din gazon se pot înscrie pe siteul Primăriei, iar începând din 7 mai, când va exista un eveniment al Old Boy s UTA, vom programa câte o sută de arădeni care să intre în posesia caserolelor în faţa Primăriei sau în cartiere. Caserola va mai avea și imaginea vechiului şi noului stadion Francisc Neuman”, a ținut să precizeze Gheorghe Falcă.

Totodată, primarul a mai anunțat că firmele şi grupările din judeţ care doresc caserole cu gazon pot face solicitări, urmând să primească între 2-10 parcele, respectiv 50 de casserole, în funcție de importanța fiecăreia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button