Arhivă articole

aprilie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Premii de 8 mii de euro la Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba

Pe 21 şi 22 mai are loc ediţia a 19-a a Supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba. Evenimentul este organizat de Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad. Buda Cash Bekescsabai Atletikai Club, şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Arad. Se pun la bătaie premii în valoare de 8.000 de euro. Se poate concura atat în proba de alergare, cât şi la patine cu rotile şi ciclism. Înscrieri se fac, până pe 8 mai, doar online, pe site-ul supermaraton.eu. „Ne bucurăm că menţinem această tradiţie. Mulţumim partenerilor care sunt din ce în ce mai mulţi. Municipalitatea din Arad a făcut eforturi pentru a creşte sportul de masă şi această implicare trebuie făcută prin asemenea mari evenimente. În continuare sunt trecute investiţii în buget pentru a creşte bazele sportive. Evenimentele mari au generat investiţii pentru bazele sportive, crescând astfel şi numărul celor care practică sport. Mulţumim celor care au început acest eveniment acum 19 ani”, a spus primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

„Cele două oraşe seamănă şi din punctul de vedere al investiţiilor în sportul de masă. Am speranţa că în acest an vor fi mai mulţi participanţi anul acesta. Această ediţie a 19-a demonstrează că în sport graniţele sunt virtuale şi leagă şi mai mult cele două oraşe”, spune şi Peter Szarvas, primarul oraşului Bekescsaba.

Doritorii se pot înscrie atât la individual cât şi la ştafetă (echipe de 5 persoane, sau echipe de două persoane). Se va concura câte 10.000 de km în fiecare zi, pe acelaşi traseu ca şi anul trecut. Startul din 21 mai va avea loc la ora 9 (ora Ungariei), iar pe 22 mai de la aceeaşi oră, dar ora României. Organizatorii asigură pentru participanţii din România: transportul persoanelor şi bicicletelor în 20 mai pe ruta Arad – Bekescsaba şi retur pe 22 mai, cazare şi masă la Bekescsaba, puncte de reîmprospătare pe tot traseul, traseu asigurat din punct de vedere al siguranţei circulaţiei, asistenţă medicală, programe conexe artistice şi divertisment, service ambulant pentru ciclişti.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.