UTA Arad

Bileletele la UTA – Gaz Metan se pot procura și din fața Primăriei





Datorită solicitărilor venite în număr foarte mare pe adresa clubului, conducerea UTA-ei a decis să pună în vânzare biletele pentru derby-ul de sâmbătă dimineața (ora 11), cu Gaz Metan Mediaș, mai devreme.

Gruparea arădeană îi așteaptă pe suporteri la standul de la Târgul organizat în fața Palatului Administrativ Arad începând de azi. „Căsuța” UTA-ei e cea cu numărul 8, biletele se vând azi și mâine între orele 15,00 și 21,00. Sâmbătă, biletele disponibile vor fi vândute la stadion după deschiderea porților. Prețul rămâne același, 10 lei.

Standul de la Târgul de Paște din fața Primăriei oferă toate produsele în alb și roșu: tricouri, fulare, șepci, căciuli, stickere, fanioane, insigne, brelocuri și multe alte obiecte personalizate cu marca ”UTA”. Ca și o ultimă noutate, poate fi procurat și volumul ”Ludovic Bonyhadi – Marele golgeter al Aradului. Povestea neștiută”!









Un comentariu

  1. Bravo si mii de felicitari tuturor baietilor cat si intregului staf in frunte cu Roly Nagy , pt. determinarea si ambitia de care a-ti dat dovada pe toata durata partidei. Prin acest egal la Targoviste mi-ati facut o imensa bucurie , Sunteti cu totii niste baieti extraordinari si un grup unit si asta va avantajeaza foarte mult in meciurile grele pe care le mai aveti de disputat. Daca erati mai atenti pe acel contratac la scorul de 1 -1 pe final, puteati castiga dar este bine pana la urma si asa. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button