CS INEU liga 3 arhivă

Sculici: „Prea multe probleme ce se răsfrâng asupra activității, avem și noi limite”





Antrenorul lui CS Ineu nu a digerat nici acum eșecul de la Ișalnița, cu Craiova II, sau mai precis maniera în care s-a conturat acesta. Greșelile elementare ale jucătorilor săi, cărora – însă – nu le poate reproșa mare lucru în condițiile date îl fac pe Cristi Sculici să nu fie foarte optimist nici pentru partida cu Mama Mia Becicherecul Mic. „Degeaba ne propunem să câștigăm fiecare meci, dacă nu putem. Sunt prea multe probleme ce se răsfrâng asupra activitității clubului. Noi când intrăm în teren ne propunem să ne deconectăm de toate, dar avem limite. Avem și un lot subțire numeric, probabil nu vom putea folosi 3-4 jucători sâmbătă, așa că e greu de prevăzut ce se va întâmpla”, a explicat tehnicianul zărăndanilor.


Într-adevăr, experimentatul Bier este suspendat pentru vizita timișenilor, iar Botaș și Popovici acuză probleme medicale și sunt incerți. În fine, olandezul Nyali a plecat a acasă, lăsând un loc gol la mijlocul terenului.

Mama Mia Becicherecul Mic nu a mai simțit gustul victoriei de pe 11 martie și e singura formație pe care Ineul a învins-o în deplasare în acest campionat. „Nu e neapărat un ascedent moral acest succes din tur pentru simplul fapt că noi am schimbat 80% din lotul din toamnă. Va fi un alt meci acum între două formații ce nu trec prin cel mai bun moment, dar care, cu siguranță, nu au uitat fotbalul și vor să câștige”, mai crede Sculici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button