UTA Arad

Sezon încheiat pentru Gligor? „O piesă importantă, mai ales că suferim puțin pe posturile lui”





Prin venirile de pe bancă ale lui Rus, Hlistei și Roman, stafful tehnic „textilist” a arătat că-și dorea mai mult decât remiza în disputa cu Gaz Metan Mediaș. Din păcate, la 4 minute după efectuarea schimbării cu numărul trei, Alin Gligor s-a accidentat și nu a mai putut continua partida. Experimentatul fundaș a ieșit pe margine, iar arădenii au fost nevoiți să reconfigureze așezarea în teren, Roman devenind mijlocaș central clasic, pentru ca Rus să rămână singur în coasta fundașilor adverși.

La finalul disputei, Roland Nagy a ținut să sublinieze importanța ieșirii din circuit a lui Gligor. „Intenționam să rămânem sus, să ținem de minge și să punem probleme cu jucătorii ofensivi proaspeți, dar, din păcate, l-am pierdut pe Alin și totul s-a schimbat jucând în zece.  Chiar dacă nu a jucat constant în acest campionat, Gligor este o piesă importantă, căci mereu ne-am bazat pe el. Vom avea ceva probleme acolo, suferim puțin pe posturile (n.a. cele de fundaș central și fundaș stânga), dar poate le vine șansa celorlalți, care, la rândul lor, pot demonstra cât își doresc performanța”, a punctat antrenorul „alb-roșiilor” la finalul disputei cu medieșenii.

Odată cu însănătoșirea lui Polgar, cel mai probabil cuplul de fundași centrali va rămâne cel format din Manea și Botiș, cu Filaret prima opțiune pe banca de rezerve. Gligor va efectua un ECO muscular la Timișoara, însă – cel mai probabil – verdictul va fi ruptură fibrilară, condiții în care sezonul ar putea fi compromis pentru utist.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button