Fotbal judetean

Regrete tardive pentru „Vladi”: UTA II – CS Glogovăț  2-2





Chiar dacă a avut meci în Liga Elitelor cu câteva ore înainte de jocul de Liga a IV-a, Dan Stupar și Adrian Ungur au putut alinia o formație destul de legată în fața celor de la Glogovăț.

Oaspeții, cu mare foame de puncte, își puneau mari speranțe într-o victorie ce să-i mai îndepărteze de locurile retrogradabile. Și după o repriză în care au stat bine în teren și au absorbit ușoara dominare teritorială a „alb-roșiilor” au trecut în avantaj pe tabelă. Asemenea confruntării de la Șimand, „Vladi” a punctat de la mare distanță. De data aceasta nu a fost Avram, ci Renato Ardelean, care a prins un șut de zile mari ce s-a dus glonț în vinclul porții lui Mara. Era minutul 54, iar 8 minute mai târziu Negrea (foto) a valorificat o frumoasă fază colectivă pentru 0-2. Apoi, după înlocuirea lui Cristian Negrea, „alb-negrii” și-au pierdut puțin busola, prilej pentru „alb-roșii” să revină pe tabelă prin nou-intratul Luca Bodri, la capătul unei faze fixe și prin japonezul Murakami. Erau minutele 74 și 84 și cu toate eforturile de a trece din nou în avantaj, în special cele ale lui Cotoc, care avut două ocazii bune pe final s-a încheiat 2-2.

„Din păcate, ne lipsește acea experiență pe care o capeți prin jocuri la un anumit nivel. Mulți din fotbaliștii noștri vin din Liga a 5-a sau nu au jucat prea mult mai sus și asta se simte în momentele cheie. Când ai 2-0 cu 15 minute înainte de final trebuie să gestionezi altfel partida. Noi am luat două goluri foarte ușor, iar apoi ne-am speriat la ocaziile lui Cotoc. Sigur, și copiii de la UTA au meritul lor, nu degeaba îmbracă tricoul „alb-roșu”, cu pretenții justificate de a ajunge într-o zi la prima echipă. Nouă nu ne rămâne decât să învățăm odată din toate aceste greșeli, pe care nu mai avem voie să le comitem în finalele cu Mailat, Zăbrani și Aqua Vest”, a precizat Cristian Man, antrenorul celor de la Glogovăț 2013.

„Am abordat meciul dintr-o poziție comodă, am acumulat destule puncte în tur, iar acum nu mai suntem amenințați. Tocmai din acest motiv am decis să introducem mai mulți jucători de la republicani. Am întâlnit o echipă adversă schimbată în bine față de meciul din tur. Am început meciul cu o ușoară dominare, iar pe parcurs s-a echilibrat. Am fost conduși cu 0-2, dar am avut forța necesară pentru a egala și am ratat și alte oportunități” a fost declarația lui Dan Stupar, „principalul” utist, la finalul partidei disputate la Șiria.

Formații:

UTA II: Mara – Pop, Pislariu, Lazăr, Dinculescu – Copaci (87 Mureșan), Brănișteanu (86 T. Bodri) – Revesz (71 L. Bodri), Murakami, Vlad – I. A. Bodri (54 Marica).

Glogovăț: Ciornei – Gherman, Stavilă, Tănasă, Ruja – Kocsis, Cornea, R. Ardelean, Coșa – Negrea (71 Mărculescu), Cotoc

Arbitri: Radu Bâtea – Remus Naghi, Lucian Berariu. Observatori AJF: Marius Alexa, Teodor Juşcă

Un comentariu

  1. În poză sunt Negrea și CR7 NDG Marculescu. ..oricum se salvează Glogovatu’ nu-i așa Claudiu Iacob?

    0
    0
    1. Claudiu e pe celula tati …i-au taiat astia netu ca vad ca nu mai apare cu nici un coment dinala de cult ziarist care o jucat mult fotbal la viata lui…..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button