SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Tensiune și nervi întinși la maxim la Pâncota!





Finalul partidei de sâmbătă dimineață a adus  bucurie în tabăra gazdelor și una de profundă nervozitate la oaspeți. Cei de la Unirea Tărlungeni au acuzat faptul că pîncotanii nu au fost fair-play și nu au dat balonul afară la faza premergătoare golului doi reușit de Alin Mihai. Asta și deoarece în prima repriză cei de la Tărlungeni au plecat pe un atac periculos, dar au trimis balonul în afară, deoarece Issa era întins la gazon. În plus, oaspeții au contestat și golul trei, considerând că mingea nu a trecut de linia porții la șutul căpitanului Issa.

Tensiunea din iarbă s-a mutat în zona vestiarelor, acolo unde primarul din Tărlungeni, Iosif Kiss și Daniel Bona acuzau vehement arbitrajul și desfășurarea partidei din ultimele minute. De asemenea, oficialii oaspeților acuzau și faptul că în această confruntare extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare au fost delegați arbitrii din Vâlcea și Reșița, formații angrenate și ele în această bătălie.

Inițial, nici Daniel Bona, dar nici Zsolt Musznay nu au dorit să vină la conferința de presă, primul fiind nemulțumit de toate cele descrise mai sus, acesta din urmă fiind – probabil – prea bucuros de rezultatul obținut. Pavel Piroș a luat problema în mână și a mers după cei doi tehnicieni, având și un schimb de replici destul de acide. „Trebuie să aveți respect față de noi și de presa din Arad, măcar atât! Noi, după ce am pierdut cu 4-0 la Tărlungeni, trebuia să ne întoarcem spatele și să plecăm? Nu este posibil așa ceva, ce faceți?“, au fost reproșurile lui Pavel Piroș. În cele din urmă, atât antrenorul grupării din Tărlungeni, cât și primarul acestei localități s-au liniștit și au îngropat securea războiului cu cei de la Pîncota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button