CS INEU liga 3 arhivă

Sculici: „Băieții au muncit, nu am ce să le reproșez. Am pierdut nemeritat!”





ASU Poli nu a avut față de lider în Țara Zărandului. Timișorenii au evoluat șters, dar asta și pentru că ineuanii au evoluat cu mult aplomb, făcând o partidă excelentă din punct de vedere tactic, dar și al sacrificiului.

Dar, fotbalul și-a arătat fața urâtă și a pedepsit o formație ce a avut trei-patru situații clare de gol și a premiat echipa ce a avut singura fază adevărată de poartă la golul din minutele de prelungire. „Din păcate, am pierdut nemeritat după aspectul jocului și numărul de ocazii. Dar, până la urmă, contează rezultatul și ei au luat cele trei puncte. Băieții au muncit, nu am ce să le reproșez. Echipa mea a jucat bine, a fost disciplinată tactic, dacă eram mai concentrați puteam marca cel puțin odată. Am avut 2-3 ocazii singur cu portarul și nu am înscris, iar ei ne-au dat gol din jumătate de ocazie. Păcat de acea neatenție în minutul 92, mai ales că acela a fost singurul lor șut pe poartă. Nu avem ce să comentăm , ei au luat cele trei puncte iar noi am rămas cu impresia artistică”, a spus Cristi Sculici la finalul partidei cu „alb-violeții”.

Pe un gazon moale și umed, rapizii Mașniță și Huțanu au hărțuit în permanență defensiva vizitatorilor. Au făcut risipă de efort și s-au aflat la originea fazelor periculoase ale Ineului. „Le apreciez determinarea și capacitatea de efort, dar aș preferat să alerge mai puțin, dar să marcheze la ocaziile mari pe care le-au avut”, a adăugat tehnicianul Ineului.

brindescu

La rândul său, Sorin Brîndescu a admis că formația sa a prin o zi mai slabă la Ineu. „Nici la gol nu ne-am creat o ocazie foarte clară. A fost un şut deviat, noroc că fundaşul central a urmărit mingea. Am crezut în victorie, băieţii au muncit, dar terenul a fost foarte greu, iar echipa din Ineu foarte bună pe faza de apărare. Noi nu am fost inspiraţi, să desfacem apărarea lor. E o victorie foarte importantă, la fel cum vor fi şi meciurile pe care le mai avem de disputat. Dacă vrem să promovăm trebuie să le câştigăm. Dacă nu vom reuşi, înseamnă că nu merităm să promovăm. Toate echipele din faţă au făcut paşi greşiţi. Înseamnă că niciuna nu e foarte matură. Sper să ne consolidăm şi să păstrăm poziţie până la finalul campionatului”, a precizat antrenorul celor de la ASU Poli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button