UTA Arad

UTA Under 19 o întâlnește pe „Mihai Georgescu” în semifinalele Cupei





Echipa fanion a Aradului este printre cele mai bune 4 echipe în competiția surprizelor, rezervată formațiilor Under 19. După ce, ieri, a trecut cu 3-1 de FC Voluntari, UTA a aflat că va lupta pentru un loc în finală cu FC Viitorul Mihai Georgescu.

Formația din Cluj  a depășit-o în sferturi pe Olimpia Satu Mare cu 6-1, iar în campionat a învins-o de două ori pe UTA (1-0 la Arad și 2-0 pe Someș). La finalul sezonului, „Mihai Georgescu” s-a clasat pe locul 4 în seria de Vest a Ligii Elitelor, strângând cu 10 puncte mai mult decât „alb-roșii”, clasați pe 5.

Partida dintre cele două formații va avea loc joi, iar gazda întâlnirii se va decide mâine prin tragere la sorți. În cealaltă semifinală, Viitorul Constanța o va întâlni pe Litoral pe ACS Poli Timișoara.

Un comentariu

  1. Pacuraru asta sabotează pe toate planurile această echipă de copii de la Uta2.se știe asta da nu se ia nici o măsură împotriva lui.poate acum în al 12-lea ceas să-l lase pe Stuparu să-și facă treaba si sa nu-l mai boicoteze cu juniori de la prima echipă și da aducem Cupa României la Arad

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button