CS INEU liga 3 arhivă

„Olteanul” ce a redeschis conflictul Timișoara – Arad: Scandări triviale la Ineu





Chiar dacă nu a fost un duel direct între echipele fanion ale orașelor Timișoara și Arad, suporterii „alb-violeți” au scandat la un moment dat împotriva rivalilor de pe Mureș cu prilejul viziei la Ineu, îna cadrul etapei a 26-a a Ligii a III-a.

Totul s-a petrecut în debutul reprizei secunde, când Florentin Spătaru a alimentat „scânteia” pornită din sectorul fanilor lui ASU. „Am fost să iau mingea să bat un aut, iar ei mi-au arătat semne obsene. Le-am spus că nu frumos, le-am arătat obrazul și au început să arunce obiecte în teren. Au început să scandeze apoi împotriva arădenilor, neștiind că eu sunt din sud. Se mai întâmplă, oricum rar mai vezi meciuri importante, cu miză, fără niciun fel de conflicte”, a spus Florentin Spătaru, fotbalist crescut de Rapid și originar din Roșiorii de Vede. Oricum, colegii și antrenorii îi spun „Olteanul”. Spectatorii de la tribuna I nu le-au rămas datori timișorenilor, transmițându-le celebrul „Un mesaj de la Arad!”.

spataru

La fotbal au câștigat nemeritat „alb-violeții”, printr-un gol reușit de căpitanul Gălan în cel de-al doilea minut de prelungire. „Nici egalul nu ne convenea la cum s-a jucat partida. Adversaul nu a avut niciun şut pe poartă, iar noi am avut ocazii clare prin Maşniţă, Huţanu sau Clej. Fotbalul e însă nedrept. Noi am fost cu fotbalul, ei cu golul. Poli nu a arătăt nici pe departe ca o echipă de primul loc. Mai degrabă ca una de mijlocul clasamentului. Noi am arătat ca o echipă de promovare, nu Poli. Cel puțin acasă am jucat foarte bine în acest retur, golul acesta luat în prelungiri cu Poli e singurul gol luat la Ineu”, a mai spus Spătaru, care ar trebui să rămână și la anul în Țara Zărandului și să demonstreze cu adevărat ceea ce poate. „Acum sunt la 70% din potențial, îi mulțumesc antrenorului Sculici că mi-a dat posibilitatea să revin în fotbal după o perioadă grea pentru mine”, a încheiat „Olteanul”.

clejineu

Clej: „Poli nu merita victoria la Ineu, dar merită primul loc.”

„Perla” Ineului a făcut un meci excelent cu o zi înainte de a împlini 17 ani. Daniel  Clej a evoluat ceva mai avansat cu ASU Poli, făcând parte din linia de patru mijlocași ce trebuia să sprijine atacul. Mai mult, fotbalistul crescut de Crișul Chișineu Criș a avut sarcina de nu-l lăsa pe Dănuț Bilia să manevreze prea multe baloane în centrul liniei mediane. „E clar că nici măcar egalul nu era echitabil azi. Am fost mai buni decât ei, trebuia să câștigăm. Noi am fost cu fotbalul, ei cu golul, din păcate. Pe de altă parte, cred că Poli merită să fie pe primul loc. E o echipă bine organizată, au jucători de calitate, doar că au prins o zi mai slabă împotriva noastră”, a spus proaspătul internațional al lui CS Ineu, aflat de azi în cantonament la Tărlungeni cu naționala Under 17.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button