UTA Arad

Și totuși, finala UTA – ACS Poli se joacă la Deva!





„Oficialii” Bătrânei Doamne îşi puneau mari speranţe în aducerea finalei de Cupa României mai aproape de Arad, mai ales că cealaltă finalistă este ACS Poli. Iar, ieri, discutându-se la cel mai înalt nivel al Federaţiei Române de Fotbal s-a ajuns la un acord de principiu pentru arena „Cetate” din Deva. Însă, conducerea grupării de pe Bega nu şi-a mai dat în cele din urmă acordul scris, astfel că membrii Comisiei de Juniori de la Casa Fotbalul sunt nevoiţi să respecte întocmai regulamentul.

Aşa stând lucrurile, ultimul act la Cupei României la Under 19 se va disputa aşa cum era programat iniţial, adică la baza sportivă Buftea. Meciul va avea loc marţi, la ora 20, delegaţia arădeană urmând să plece spre Capitală încă de luni dimineaţă. Lotul cu care Dan Stupar şi Adi Ungur va încerca să ia trofeul în faţa lui ACS Poli va fi decis mâine, dar – probabil – el va fi identic cu cel deplasat în semifinala de la Cluj. E greu de crezut că, deşi e suspendat mâine cu Mioveniul, Dennis Man va fi lăsat să joace marţi, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru Ionuţ Tănase.

UPDATE!

La orele serii, conducerile celor două cluburi, UTA și ACS Poli Timișoara, au ajuns la un acord pentru ca finala de Cupa României dintre echipele Under 19 să se joace la Deva și nu la Buftea. Dacă nu se mai schimbă nimic, primul fluier al  partidei dintre „alb-roșii” și „alb-violeți” se va da marți, la ora 13. 

 

Un comentariu

  1. Vom afla mai exact cu 5 minute inainte de meci, de siguranta, trebuie trimise doua echipe, una la Deva si una la Buftea…

    0
    0
  2. Astazi la Deva , maine vom afla ca se tine la Mogosoaia , poimaine… de ce nu ? La Hunedoara iar in ziua meciului se vor linisti apele ajungandu-se sa se joace la Beckescaba sau Sf Gheorghe -.-‘

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button