Fotbal judetean

Tandemul Pop – Sabău merge mai departe: „Locul 7 – rușinos, dar vrem să ne salvăm cu câștigarea Cupei”





Șoimii Lipova a câștigat primul meci din cele două pe care le are împotriva celor de la Crișul pe acest final de sezon. Victoria a venit în această seară în campionat, prilej cu care trupa lui Ghiță și Alin Drăgan au ieșit și matematic din lupta pentru primul loc.

Iată ce au avut de spus președintele și antrenorul formației de pe Mureș la finalul partidei de la Chișineu Criș:

Radu Pop despre…

partida cu Crișul: „Sincer, mă bucur că am câștigat. De fapt, mă așteptam să câștigăm, i-am urmărit în alte meciuri și le știam micile defecte. Îmi pare rău că i-am scos din cursă, am o simpatie deosebită față de familia Drăgan, dar asta este, asta-i viața, trebuie să ne apărăm și noi interesele. Așteptăm ultima etapă și final Cupei, tot cu Crișul dar pe teren neutru. Sper să-i facem fericiți pe cei din Lipova cu această Cupă”.

antrenorul echipei sale: „Cât timp sunt la Lipova îl vreau pe Flavius Sabău alături de mine. Sunt un președinte care nu lipsește de la nici un antrenament. Sunt la teren cu băieții și văd ce muncește antrenorul cu ei. Pot să-mi dau cu părerea după o săptămână de muncă nu doar după jocul de campionat, cum fac alți conducători”. 

obiective pe termen scurt și mediu: „Locul 7 pe care îl ocupăm este rușinos pentru noi, la lotul și condițiile pe care le avem. De aceea, vreau să ne salvăm cu câștigarea finalei Cupei. Din vară vreau să ne întărim cu cîțiva jucători, încep și lucrările la stadion zilele acestea, sper într-o performanță mai bună în sezonul viitor”.

Flavius Sabău despre:

partida de la Criș: „Am început foarte rău, am luat gol repede, au mai avut vreo două ocazii și Crișul putea închide jocul pe fondul unor greșeli incredibile ale noastre. Mă bucur că am revenit și, de această dată, am și jucat fotbal. Ne-au ieșit combinații tactice pe care le lucrăm la antrenamente. Încă mai avem lacune, căci lucrăm împreună doar de patru luni.

relația cu președintele: „Am noroc, președintele nostru vine la antrenamente, vede ce lucrăm și cum lucrăm. Dacă se lua doar după rezultate eram out de mult, după una-două înfrângeri poți fi dat afară și vine alt antrenor”. 

ceea ce urmează: „Legat de campionatul viitor, nu cred că putem aduce jucători cu experiență care să ne ajute să promovăm. Nici nu este un scop să promovezi și să fi ciuca bătăilor în Liga 3-a și să retrogradezi din primul an. Este prematur să ne gândim la asemenea obiectiv, vedem în timp. Putem să fim între primele echipe din județ, îmi doresc să antrenez jucători tineri și talentați. Jucătorul calm și inteligent când are mingea la picior este profilul pe care mi-l doresc să muncesc cu el. Greu de găsit din păcate”.

finala Cupei: Ne pregătim în continuare, vrem să câștigăm în finala cupei, să salvăm sezonul. Vom face o figură frumoasă cu siguranță, dacă vom câștiga sau nu, depinde și de noroc”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button