UTA Arad

Apără Miron! Golgheterul Călărașiului – hipnotizat de portarul UTA-ei în minutul 106: „Am învins prin determinare și ambiție”





Chiar dacă a mai făcut și erori în meciul de ieri, la 0-0 și 2-0, Bogdan Miron a salvat-o pe UTA din alte trei-patru situații iminente de gol pentru Dunărea Călărași, din returul barajului de promovare. Cireașa de pe tort a fost parada de felină a goal-keeperului „alb-roșiilor” din a doua repriză de prelungiri, ce – practic – a tranșat calificarea în favoarea echipei sale. „Nu neapărat intervenția mea ne-a adus acest rezultat frumos, fiecare dintre noi ne-am făcut datoria și am știut ce avem de făcut pe teren. Suntem foarte fericiți că am adus atâta lume la stadion, am înțeles că s-a jucat cu casa închisă și le mulțumesc pentru acest lucru spectatorilor. Pentru următorul meci vrem să avem aceeași determinare ca și acum. Cei de la Dunărea se vedeau calificați, dar mingea e rotundă și prin determinare și ambiție am reușit să îi depășim”, a spus numărul unu „textilist” la finalul partidei cu Dunărea.

Pentru „Bătrâna Doamnă” urmează al doilea baraj, cel cu prim divzionara pregătită de Florin Marin. „Noi suntem o echipă, cei de la Voluntari au multe individualități. Chiar dacă ar trebui să stea mai bine din punct de vedere fizic față de noi, căci nu au mai jucat de 10 zile, în astfel de meciuri uiți de oboseală și asta pentru că știi că urmează să ai o mare satisfacție. Ar fi ceva deosebit să promovăm, pentru Arad, suporteri, dar și pentru fiecare dintre noi. Eu, spre exemplu, nu am jucat niciodată în prima ligă, iar dacă mi-aș câștiga acest drept pe teren aș fi împlinit ca fotbalist”, a mai precizat Miron.









Un comentariu

  1. Da Miroane, ai avut o multime de interventii foarte bune…dar si doua ..de infarct ( aia..cu sapunul scapat, in prima parte,si iesirea pe la vreo 40 de m, pe final) Totu-i bine, cind se termina cu bine. La Voluntari toata suflarea aradeana asteapta de la tine o evolutie fara greseli. Succes !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button