Arhivă articole

iunie 2016
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

UTA 2001 merge în Bănie pentru biletele la finala pe țară; „Să continuăm seria de victorii de la Arad”


După ce și-a câștigat „zona” cu maxim de puncte, în fața celor de la Caransebeș, Electrica Timișoara și FC Hunedoara,  echipa de juniori C a „Bătrânei Doamne” atacă semifinala de la Craiova cu speranțe într-o calificare în finala pe țară.

Turneul începe mâine, la Craiova, pe mult lăudata suprafață sintetică din cadrul Centrului Turistic pentru Agrement si Sport Dolj și le mai aduce la start pe reprezentantele județelor Sibiu (AS FC Interstar), Cluj (ACS FC Ardealul) și gazdele de la CS Universitatea Craiova. „Nefiind vorba despre formații din zona noastră, nu le prea cunoaștem, însă din moment ce au au ajuns la acest turneu semifinal și fiecare dintre ele și-au dorit să organizeze turneul, este clar că avem de-a face cu adversari puternici. Însă, suntem pregătiți să facem meciuri bune, să continuăm seria de victorii de la Arad, unde am câștigat destul de clar competiția zonală. Sincer, mă așteptam la acest lucru, cu toate că mi-era puțină teamă de Electrica, iar cei de la Hunedoara s-au prezentat cu un fel de selecționată în care erau incluși și copii de la Deva. Sperăm să ne acomodăm cât mai bine și la suprafața de joc despre care am auzit că e foarte bună, dar total necunoscută nouă. Avem trei meciuri în patru zile, va fi puțin solicitant, dar ne-am obișnuit deja cu acest ritm. Totodată, ne dorim din tot sufletul să jucăm și marți…”, a spus Sandu Gaica, antrenorul UTA-ei 2001.

Într-adevăr, câștigătoarea mini-turneului din Bănie o va întâlni pe campioana de la Vaslui (unde se înfruntă gazdele de la Sporting, Oțelul Galați și Petrolul Ploiești) marți, 14 iunie, la Mogoșoaia. „Dacă va fi să câștigăm semifinala rămânem până luni la Craiova și facem direct deplasarea la București. Încercăm să le oferim copiilor toate condițiile de a face performanță”, a adăugat Gaica.

Jucătorii în care Aradul își pune speranța într-un nou rezultat pozitiv al fotbalului juvenil sunt: Rareș Mladin, Rafael Zamfir – portari;  Emanuel Bota, Virgil Dolean, Andrei Haloș, Francisc Milak, Cătălin Mohaci, Denis Salcă, Sergiu Spătaru –fundași; Robert Corchiș, Andrei Cornean, Mark Duma, Damian Dumitru, Alex Hațegan, Alexandru Lazie, Roberto Olteanu, Adrian Răzban,Vlad Selegean – mijlocași; Petru Costea, Alexandru Nagy, Bogdan Tăședan – atacanți.

Programul meciurilor pentru „alb-roșii” e următorul:

9 iunie, ora 16: UTA –  AS FC Interstar Sibiu

10 iunie, ora 18: UTA – ACS FC Ardealul

12 iunie, ora 11,30: CS Universitatea Craiova – UTA

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.