Fotbal juniori

Juniorii Sântanei – victimile legii nescrise a fotbalului: ocaziile se răzbună!





La exact o săptămână de la sărbătorirea câștigării celui de-al treilea titlu consecutiv în fotbalul județean, juniorii A1 ai Unirii Sântana au găzduit campioana Clujului în cadrul manșei tur a inter-județenei.

Totul părea să meargă strună pentru puștii lui Cosmin Popa, care au luat dublu avantaj pe tabelă în fața celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii, după reușitele semnate Stanciu și Bud și și-au creat și alte situații clare de poartă. „Am condus cu 2-0, am avut și alte ocazii imense, printre care și un penalty ratat al lui Bud și am terminat meciul prin a fi egalați. Totuși, nu putem spune că am făcut cel mai bun joc, iar sâmbătă, la Câmpia Turzii, singura șansă la calificare o avem dacă vom fi la fel de montați și concentrați ca și la finala cu Zăbraniul. Sper ca băieții să recupereze rapid energiile pierdute azi și să jucăm ce știm noi în județul Cluj”, a spus președintele Sântanei, Cătălin Puia.

Matiș – Toader, Poghirc, Ani, Rădac – Vârciu, Marc, Josan, Balaban – Stanciu, Bud, plus Pașca și Politic a fost echipa aliniată de Unirea Sântana în remiza (2-2) din această seară cu ISC Turzii. Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 17, 30, la Câmpia Turzii, delegația „roș-negrilor” urmând să plece spre județul Cluj în dimineața partidei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button