Fotbal juniori

Copiii Sebișului reprezintă România la turneul de la Veauche. Se joacă în sistemul de la Euro!





Un lot de 12 copii sub 11 ani însoțiți de antrenorul Mihai Zorlențan, asistenta medicală, Dana Chira și managerul Naționalului Sebiș, Călin Cojocaru, au plecat spre Franța. Sebișenii onorează invitația la un turneu internațional în localitatea Veauche, orășel din vecinătatea Saint-Etienne-ului, unde se vor disputa și jocuri la Euro 2016.

La turneu participă 228 de copii de 10-11 ani grupați de la 16 echipe din Franța și 8 din alte țări din Europa. Se vor juca partide exact ca la turneul final EURO 2016, pe acceași componență de țară, de azi până duminică. Fiecare formație apără culorile țării sale, iar francezii vor juca în numele echipelor din țările lipsă.

Astfel, Sebișul va juca în grupa A, având onoarea de a apăra culorile României, în compania a trei echipe locale, respectiv: Veauche 1 (reprezintă Franța), Boen-Trelins (reprezintă Albania) și Andrezieux-Boutheon (reprezintă Elveția).

Un comentariu

  1. Indiferent ce vor face acesti copii acolo, in Franta, faptul ca joaca la un asemenea turneu reprezinta un mare pas inainte!
    De fapt, copiii au castigat inca inainte de a incepe, costumatia uniforma a acestora imi da sperante ca fotbalul juvenil este pe un drum bun. Mai sunt, inca, multe lucruri de pus la punct la fotbalul pentru copii, dar orice astfel de initiativa este un (mare) pas inainte.
    Depinde acum ca cei care conduc destinele fotbalului judetean sa sprijine fotbalul la nivelul de copii si juniori, in special prin crearea de competitii care sa le ofere multe jocuri.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button