Euro 2016zTOP ARTICOLE

Caravana „Eu sunt 12“ ajunge la Arad! Înainte de UTA – Voluntari te poți întâlni cu Stelea și Balint!





Aradul este în febra partidei retur cu FC Voluntari dar – în același timp – se pregătește și de aventura României la Campionatul European. Duminică, cu doar 2 ore înainte de manșa retur a partidei cu ilfovenii, arădenii se pot întâlni și cu Caravana „Eu sunt 12“, condusă de Bogdan Stelea și Gavril Balint și compusă din 100 de fani care se îndreaptă spre Franța, acolo unde vor asista la partida României cu Elveția. De la ora 11,15, în centrul orașului, fanii arădeni sunt invitații Caravanei, cei doi foști internaționali având de împărțit și cadouri tricolore. Cum arădenii au demonstrat deja că „Eu sunt 12“ pe tot parcursul acestui sezon al UTA-ei, va trebui doar să confirme așteptările!

Iată traseul Caravanei „Eu sunt 12“:

În ziua meciului cu Franța, vineri 10 iunie, cel mai important jucător al naționalei pleacă spre Paris. Într-o caravană unică în România: cu Balint si Stelea pe motoare și 100 de suporteri din toată țara, care pleacă în aventura vieții.

”Se va merge prima oară în Ploiești, unde vedem și meciul Romania – Franța, pregătiți să ieșim în stradă, să bem bere și să răgusim de la atâta strigat in fata televizorului. Pe 11 plecăm la Pitești, salutăm galeria, #RESPECT #DOBRIN!, trecem pe la olteni apoi. Timișoara și Arad, Viena, Stuttgart și Nurnberg. Ne oprim la Paris, cu toată gașca strânsă din 4 țări și acolo vedem meciul România – Elveția”.

Așadar: 

🚩 10 iunie – Ploiești
🚩 11 iunie -> Pitești (ora 11:00, statuia lui Dobrin) – Craiova (ora 14:30, platou Teatru National) 
🚩 12 iunie -> Timisoara (ora 09:00, Continetal) – Arad (ora 11:15, centru)
🚩 13 iunie -> Viena (ora 09:00, Stephansplatz) – Nuremberg (ora 14:30, hotel Park Inn)
🚩 14 iunie -> Stuttgart (ora 09:00, hotel Radisson Park Inn) – Metz -> Paris

Dacă ne vezi pe drum, te rugăm, opreste-ne! Avem sute de mingi de împărțit și beri de ciocnit împreună, cărăm cel mai mare steag ce n-a văzut Parisul, pe care strângem mesaje de la toată România, plus românii plecați în Germania, Austria și Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button