UTA Arad

Supercupa a „călătorit” la Moneasa, felicitări de la „principalul” Nagy





Câștigătorii primei ediții a Supercupei României Elite au ajuns în această dimineață acasă, după lungul drum parcurs toată noaptea de la Complexul FRF de la Mogoșoaia. La arena „Motorul” au fost așteptați și felicitați de conducători ai clubului, dar și de părinți. Au fost făcute poze, după care fiecare s-a dus la odihnă, cu o singură exceție.

Antrenorul principal, Dan Stupar, a călătorit împreună cu prețiosul trofeu până în stațiunea Moneasa, unde l-au așteptat tehnicienii primei echipe, Roland Nagy și Dan Țapoș, dar și Dorin Stana, membru al staffului managerial, care-și savurau ultimele zile de vacanță. „Vă dați seama că s-au bucurat pentru noi, e practic și munca lor acolo sau mai ales a lor în cazul celor care au fost tot anul în lotul primei echipe. Ne-au felicitat, a fost un weekend fericit pentru toți utiștii și asta e cel mai important”, a explicat „principalul” UTA-ei Under 19.

Jucătorii vor intra într-o scurtă vacanță acum, cu excepția celor pe care se contează și la prima echipă, probabil Man, Tănase, Costin, Petre, Jorza, Covaci și, poate, Iuga. Din informațiile noastre, portarul ce a apărat ieri penalty-ul executat de Ene în minutele de prelungire, Răzvan Stanciu, va participa și el mâine dimineață la reunirea „Bătrânei Doamne”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button