UTA Arad

Botiș se retrage din activitate, Nagy îl vrea în club





UTA rămâne fără căpitanul ultimelor trei sezoane. Sorin Botiș a fost prezent la reunirea de azi a lotului arădean în vederea pregătirii unui nou sezon, dar nu s-a desbrăcat. Ba mai mult, a anunțat oficial că dorește să-și întrerupă activitatea competițională la 38 de ani și trei luni. „Am avut o discuție cu el și mi-a confirmat faptul că vrea să se lase. Eu bănuiam asta, mai ales că am mai vorbit cu el pe această temă, pierderea e mare. A fost antrenorul din teren, cel mai important om al vestiarului, să sperăm că Alin Gligor și Alex Manea vor prelua aceste atribuții de la el”, a precizat Roland Nagy.

Totodată, antenorul principal al „Bătrânei Doamne” a fost cât se poate de direct cu privire la dorința sa în ceea ce-l privește pe Botiș. „Vrem să rămână neapărat în club, alături de noi și de băieți, rămâne să vedem sub ce formă. Nu cred că antrenor, probabil ceva în stafful administrativ sau managerial, asta depinde de discuțiile cu conducerea. El mai antrenează și o grupă de  copii la Atletico, împreună cu Norbi Varga, deci e legat oarecum de noi, sperăm să rămână în picioare această colaborare”, a mai punctat Nagy.

„Cred că a venit momentul să pun punct carierei mele din iarbă. Ceva discuții au fost cu conducerea clubului, dar mai trebuie să urmeze și altele. Eu aș rămâne la UTA în staff, dar nu în orice condiții”, au fost cuvintele fostului căpitan al arădenilor, care a adunat în cei trei ani de la revenirea în „alb-roșu” 83 de meciuri oficiale (26 în Liga 4-a + baraj, 22 în Liga a III -a și 35 în Liga a II-a, cu tot cu baraje) și 10 goluri.

Din staff, de la reunirea de azi a absentat Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”. O fi și acesta un semn că se pregătesc ceva schimbări?

 









3 comentarii

  1. Sore, multumim pentru tot ce ai facut pentru UTA!
    Daca ar fi dupa mine, locul tau ar fi la UTA pe orice post consideri tu ca ti se potriveste.

    Sper sa ramai si te rog sa ramai in continuare in familia UTA.

    0
    0
  2. Sorin Botis ar trebui sa ramana la UTA, in continuare, ca antrenor ( ca si Todea), asta daca UTA este un club serios. Stiu, UTA e condusa de Atletico, insa suporterii ar trebui sa schimbe cit de cit aceasta situatie, UTA sa ramana UTA, in interes, inima si simtiri. Botis a jucat pentru UTA, ani de zile, ba chiar a fost o emblema, un om determinant. UTA ar trebui sa aibe grija de jucatorii de acest tip. Sorine suporterii clubului UTA, iti multumesc pentru dragostea si sudoarea date pentru UTA. Sa ai o viata fericita !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button