UTA Arad

Utiștii nu au vrut să iasă la antrenament, Meszar a venit într-un târziu la stadion și i-a băgat în ședință





Atmosferă apăsătoare în această dimineață, la arena „Motorul”, cu ocazia primei întâlniri a utiștilor în noul sezon. Cei 21 de jucători și, probabil, și antrenorii lor ar fi dorit să poarte o discuție cu factorii de decizie din club, pentru a afla exact ce se întâmplă cu restanțele lor financiare din stagiunea trecută. E vorba, în medie, despre trei salarii restante și prime de joc în valoare de aproximativ 11.500 de lei de titular.

Fiindcă singurul membru al staffului administrativ prezent la reunire, Claudiu Drăgan, nu a putut da lămuriri în această privință, fotbaliștii nu au dorit să iasă la prima mișcare a stagiunii. Au cerut o întrevedere cu Alexandru Meszar, care a promis că ajunge în Aradul Nou. Între timp, Sorin Botiș (căpitanul care azi și-a anunțat retragerea) i-a convins pe jucători să-l asculte pentru ultima oară și să participe la mini-ședința de pregătire. În cele din urmă, mai târziu cu 20 de minute decât ora programată inițial pentru debutul antrenamentului, „alb-roșii” au ieșit pe gazon și au făcut câteva ture de teren la pas mărunt timp de aproximativ 45 de minute. Portarii au avut program separat cu Dan Țapoș.

Într-o discuție cu presa, în momentul în care s-a atins și aspectul restanțelor financiare, Roland Nagy a punctat următoarele: „E normal ca după un sezon bun, peste așteptări, cu atâtea realizări, toată lumea să primească ceea ce i se cuvine. Mai ales pentru noi, antrenorii, e important să lucrăm cu jucători mulțumiți, așa că e un aspect care ar trebui clarificat cât mai repede”.

În jurul ora 12,30, la arena „Motorul” a ajuns și Alexandru Meszar pentru o ședință mutată la Hotel „Subcetate”

4 comentarii

  1. cuvantul penibil e putin spus.. conducerea asta ce pazeste? incepe campionatul peste o luna si ei mai au restante asa mari de achitat?? rusinee conducerii pentru contraperformanta !! toti jucatorii au dat 100% din ei in evolutiile avute si conducerea fluiera si duce cu zaharelul jucatorii.. un jucator nou bun nu sunt in stare sa duca, restante nu, da ce faceti domnilor pe acolo??

    0
    0
  2. Gata, au si inceput problemele !!! Alo CONDUCEREA, domnule FALCA ,ce faceti, TREZITI-VA ca peste o luna incepe campionatul. Domnule FALCA ,nu vezi ca aia de la Pandurii Tg. Jiu aproape ca au terminat lucrarile la noul stadion si in luna februarie 2017 este gata de jucat pe el si vorba aia , nu un stadion de 12.500 de locuri ci 30.000 ,stadion care au inceput lucrarile mai tarziu decat cel de la Arad .

    0
    0
  3. Copiii acestia a trezit un oras din adormire si totusi, se pare ca nimeni nu-i curios. Acum inteleg de ce vrea sa plece Tisa. Sa lucrezi din greu, sa ai rezultate si sa nu fii platit este o rusine pt un oras ca aradul. De neimaginat ce se intampla cu acesti jucatori de exceptie. Poate face liga suporterilor o adresa catre primarie si judet, sa le ceara socoteala de echipa orasului.

    0
    0
  4. Mesajul (presupus al) conducerii clubului UTA catre jucatori si antrenori: VA MULTUMIM CA ATI FOST PROSTI! VA MULTUMIM CA ATI JUCAT IN ASA FEL, INCAT PUBLICUL V-A SUSTINUT SI CHIAR A SPERAT LA PROMOVARE! VA MULTUMIM CA NE ASCULTATI „RAHATURILE” (PROMISIUNILE NEONORATE)! ACUM CE VRETI? BANI? MARS LA MUNCA!
    Daca aceasta este atitudinea conducerii echipei-fanion a Aradului, atunci acel „mars la munca” este dedicat celor din fruntea clubului! Acestia cred ca fotbalul se face pe burta goala si pe conturi zero, in timp ce ei ies la inaintare in presa, ca sa se laude cu realizarile jucatorilor. Iar terenul „Motorul” va intra, in curand, in ciruitul agricol al judetului, ca cel mai mare producator de orez!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button