Fotbal judetean

CS Beliu a început pregătirea pentru Liga a cincea





CS Dacia Beliu a promovat în Liga 5 și a început pregătirile cu antrenorul Costel Filipaș și un lot bazat pe jucători din zonă.

˝În urma discuției cu noul primar, domnul Emanuel Horhat, am fost numit antrenor al echipei începând din această vară. Mulțumim fostului primar Pavel Țica pentru demararea modernizării stadionului și fostului antrenor Viorel Goldiș pentru că a reușit să promoveze echipa în Onoare și ne propunem să continuăm munca și să construim o echipă bazată pe jucători din zonă cu care în anii următori să putem să jucăm din nou în Liga 4.˝ ne-a declarat noul antrenor, Costel Filipaș.

Având în continuare sprijinul Primarului și al Consiliului Local, la chemarea lui Filipaș au răspuns prezent    o parte din echipa ce a promovat și au revenit la echipă câțiva experimentați jucători din zonă. Lotul se compune din portarii Cosmin Gale și Bogdan Coraș și jucătorii: Alin Stan, Cosmin Coraș, Andreas Bonț, Paul Călăcean, Cosmin Jurcă, Flavius Tamaș, Alexandru Cotuna, Morar, Mihai Boldizsar, Răzvan Ruja, Alin Gligor, Marius Husar, Bogdan Țîrban, Ionuț Mașniță, Ovidiu Bun, Vlad Popa, Adelin Țica, Florin Popa, Ionuț Rațiu șiVlad Popovici.

˝Avem lotul aproape complet, poate mai adăugam ceva pînă la începerea campionatului. Ne-am propus să participăm și în campionatul de juniori 1A. Împreună cu profesorul Tamaș și cu domnul director, profesor de sport, Mihai Sarkozi vom realiza o selecție și ne vom ocupa de pregătirea unor juniori cu care să participăm în acest campionat, foarte util pentru descoperirea viitorilor fotbaliști. Avem convingerea că zona Beliu are resurse suficiente pentru a descoperi talente care să calce pe urmele unui Nicolae Pantea sau mai recent, Florin Purece,˝ ne-a expus Filipaș planurile clubului din Beliu. 

Ambițioșii beleni și-au fixat două antrenamente pe săptămână și meciuri de pregătire cu echipe bune, astfel că vor juca la Chișineu Criș, Pecica și Ineu și vor primi vizita celor din Șimand, Ineu și de praznicul de Pită Nouă va veni noua echipă de Liga 3, Gloria Cermei, patronată de Petre Bulza, fiul al satului Lunca Teuz, aparținător de Beliu.

2 comentarii

  1. filipaş eu te-am avut şi adversar şi prieten dar tu chiar nu vz că te zbaţi degeaba , ba macea, ba , beliu ,,, şi onoarea ta nu ma-i contează ??? te salut

    0
    0
  2. Eu cred ca mi-am facut treaba si la beliu si la macea reusind cu ambele promovarea in liga 4, daca m-ai departe nu s-a continuat nu cred ca e vina mea , eu sunt doar antrenor si incerc sa imi fac meseria. Onoarea mea nu poate fi pusa la indoiala deoarece in meseria mea nu am facut nici un compromis, iar cei care au lucrat cu mine stiu asta. Te salut si ne vedem duminica la meci la cris

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button