Fotbal judetean

Burleanu vine miercuri la Arad pentru întâlniri cu conducerile CJA și UAV





Adrian Lucaci, președintele Asociației Județene de Fotbal își va întrerupe pentru o zi cursul de manageri pe care-l face la București, alături de secretarul instituției, Vasile Rad, iar miercuri îl va însoți pe Răzvan Burleanu la Arad.

Va fi o vizită fulger a șefului FRF, care se va întâlni cu noua conducere a Consiliului Județean Arad, dar și cu prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad. În ambele cazuri, e vorba despre derularea unor proiecte în parteneriat benefice fobalului din municipiul și județul Arad. Burleanu și Lucaci se vor întoarce miercuri seara în Capitală tot pe calea aerului, cu o cursă de linie de la Timișoara. Relația bună conducerea AJF-ului și cea Federației nu mai e un secret pentru nimeni, atâta timp cât instituția arădeană a fost împrumutată cu suma necesară achitării vechilor datorii și ieșirea rapidă din insolvență.

Cât despre la cursul de care am pomenit mai sus, trebuie să spunem că UEFA obligă toți managerii de cluburi din primele două ligi din România să-l absolve până în anul 2020. Bineînțeles, e vorba și despre șefii Asociaților Județene de Fotbal.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button