UTA Arad

Cinci goluri pentru UTA în amicalul cu SC Landskron





La ora 19,30, pe terenul foarte bun al formației de Liga a 4-a austriacă, SC Landskron, a înecput al doilea amical al „Bătrânei Doamne” în Austria. După 15 minute, arădenii conduc cu 1-0, după reușita semnată Cipri Rus, din pasa lui Petre. Acesta din urmă a avut la rândul său o mare ocazie de gol.

Mara – Covaci, Manea, Gligor, Burlă – Stratilă, Tănase, Copiul, Hlistei – Petre, Rus e primul „unsprezece” utist aliniat de Roland Nagy în această seară.

În minutul 30, Alin Gligor a făcut 2-0 pentru utiști, cu o lovitură liberă bătută foarte bine de la aproximativ 25 de metri. E 0-2 la pauză, Nagy urmând să schimbe complet liniile.

În partea a doua, UTA e pe teren cu: Miron – Costin, Iuga, Copaci, Dinculescu – Stahl, Chindriș, Jorza, Vlad – Curtuiuș, Man.

În debut de repriză, gazdele au redus din dezavantaj, dar apoi „alb-roșii” s-au distanțat decisiv. E 1-5 cu 5 minute înainte de final. Au mai marcat Copaci (gol dintr-o învălmășeală), Stahl, lob de efect peste portarul advers și Man, execuție bună, în vinclu, din careu tot o acțiune personală. Lui Curtuiuș i-a fost anulat un gol pe motiv de offside.

UTA a câștigat cu 5-1 al doilea amical al cantonamentului din Austria, împotriva divizionarei a patra, SC Landskron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button