Fotbal judetean

Ineul merge în Liga a 4-a cu o echipă extrem de tânără: Huțanu, Botaș și Zdrențan – ultimele despărțiri





La o săptămână de la data la care era fixată inițial reunirea, în vederea pregătirii noului sezon de Liga a 3-a, Ineul s-a întors la treabă însă pentru primul eșalon județean. Antrenorul Cristian Sculici a acceptat să lucreze cu un lot de avarie, format în general din fotbaliști foarte tineri, dar și câțiva dintre „senatorii de drept” ai returului campionatului trecut.

Căpitanul Georgian Hulbăr rămâne pe loc, alături de „veteranul” Dușan Iaroș și Florentin Spătaru. Deocamdată, ei sunt fotbaliștii cu ceva experiență din lot, după ce și Petrică Huțanu a decis să se despartă de zărăndani, după Attila Bier. Se mai știe și că Mitrea e împrumutat la ASU Poli, Clej, Ciocan și Mașniță, la Sebiș, iar Zdrențan va ajunge, probabil, la Cermei. Mai rămâne de rezolvat și situația lui Călin Botaș, fotbalist împrumutat de la Cermei, care – însă – și-a manifestat și el dorința să plece și, din câte se pare, nu e dorit de Mircea Aslău în Liga a 3-a.

Până una alta, Cristi Sculici a rămas cu un lot format din Pușcaș, Popovici, Iaroș, Hulbăr, Jilavu, Karmanoczky, Gavrilă, Udrescu, Talpaș și Spătaru, cu mențiunea că acesta din urmă e în proces de refacere după o accidentare urătă la piciorul drept. Dacă, într-adevăr, AS Dorobanți decide să spună „pas” Ligii a 4-a există posibilitatea ca măcar 4-5 jucători, dintre cei mai tineri, să ajungă la Ineu, dar lotul va mai fi completat și cu alte „piese de perspectivă din zonă, sau din propria pepinieră.

Cert este că în această dimineață primarul Călin Abrudan și finanțatorul Roland Szabo au avut o nouă rundă de discuții, în care s-a pus pe hârtie noul buget al clubului și s-a făcut un grafic clar al investițiilor în bazele sportive de la Ineu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button