UTA Arad

Nagy, nemulțumit de mai multe aspecte din curtea „Bătrânei Doamne”: „Nu vreau să vorbesc, că explodez!“





După un sezon presărat cu destule dificultăți, venite din exterior (FRF, prin calendarul competițional), dar și din interior (întârzieri salariale, lipsa unui buget de transferuri, plus starea precară a gazonului de pe „Motorul”), dar prolific pe gazon din punct de vedere al rezultatelor, UTA a demarat noul campionat în liga secundă. La o primă vedere, nu toate lucrurile sunt pe placul antrenorului principal, Roland Nagy, care nu s-a putut bucura de un prim succes stagional alături de elevii săi, cauzele fiind diverse.

În primul rând, nu mai departe de ieri, echipa a ajuns în Arad cu 15 ore înaintea primei dispute din campionat, a realizat un transfer pe ultima sută de metri, dar se pare că sunt și alte probleme. În discuție a fost adusă și Federația, ce nu a fost de acord cu amânarea meciul cu vâlcenii pentru o altă dată, în condițiile în care Man, Tănase și Petre trebuia să ajungă la lot chiar azi. „Nu eu am făcut programul pentru această vară…Am făcut cu totul altul, dar nu vreau să intru în amănunte că explodez. Pentru meciul de astăzi a contat și ziua de ieri, dar și zilele trecute. Am acceptat să mergem la un turneu frumos, să acumulăm experiență, cu echipe ca și Spezia, cu care am făcut o repriză a doua bună, sau formația din Grecia, împotriva căreia după primele 30 de minute, am jucat din nou bine. Astfel, am avut și noi ocazia să întâlnim echipe mai bune. Dar nici acolo nu a fost totul ok, nu știam exact cu cine, când și unde. E înfiorător să nu poți face un program profesionist, antrenorul trebuie să poată să își facă munca așa cum trebuie. Nu neapărat faptul că am ajuns aseară mă frământă, ci că nu am reușit să jucăm de abia peste o săptămână.  Am avut și această problemă cu jucătorii care vor pleca la lot pentru o săptămână, mereu găsim regulamente care sunt doar în defavoarea noastră. Dar eu trebuie mereu să mă conformez și să improvizez un program mereu în astfel de condiții. Puteam să facem 2-0, să avem jocul la discreție în fața unui adversar care s-a agățat de orice balon, care ne știa mai bine decât îi știm noi. Suferim în continuare, am arătat asta și în amicale, nu e problema că am ajuns aseară, dar micile amănunte fac diferența mereu”, a menționat Roland Nagy.

Se pare că o altă nemulțumire a lui Nagy ar fi legată și de faptul că antrenorii nu au fost informați de „speța Mara”. Al doilea portar al „alb-roșiilor” își va ispăși etapele de suspendare încasate după „roșul” luat în Supercupa cu Viitorul de abia în competiția oficială de la Elite, ce va începe în luna septembrie.  „Nu sunt eu în măsură să mă gândesc la suspendarea lui Mara. E normal să fim surprinși de  faptul că va sta până pe la mijlocul lui septembrie, iar noi am făcut pregătirea cu el. Nu e, însă, ceva nou, trebuie să ne conformăm. Sigur, suntem în discuții pentru a aduce și alt portar, eu am cerut un astfel de transfer, pentru că anticipam o astfel de situație. Dar, nu sunt eu în măsură să dau un răspuns dacă va veni cineva sau nu”, a mai punctat tehnicianul.

Întrebat dacă echipa sa va mai primi întăriri (cererile sunt pentru un fundaș central și un portar) până la încheierea perioadei de transferuri, Nagy a replicat sec: „Nu vreau să comentez!”









15 comentarii

  1. Prea multe probleme la echipa din cauza asa zisului staff,sa umflat organigrama clubului cu multi „ratati” care acum se dau mari iubitori ai echipei dar de fapt ei iubesc banii care le sunt virati in conturi inaintea jucatorilor.Ei joaca meci de meci si „ratatii”incaseaza banii ,jucatorii pot sa mai astepte.Asta e adevarul cine nu crede sa cerceteze,sa ma injure …….etc! Eu nu doresc ca UTA sa ajunga iar sa primeasca de pomana mancare sau niste amarati de bani de la Blidar(care oricum ne-a ajutat in perioada martigan-gio).Personal cred ca si primaria si suporterii ar trebui sa il roage pe dl. Blidar sa se implice la UTA!

    0
    0
    1. Vorbesti numai sa nu taci. De unde dracu’ stii tu cum e organigrama la club?
      Avem trei echipe in liga a II-a, liga a III-a si liga a IV-a? Unde mai gasesti asa organizare in Romania?
      E adevarat ca nu sunt bani multi, ca nu sunt terenuri insa chiar si asa oamenii se zbat si rezultatele vor aparea.

      P.S. Imi pare rau ca nu va stiu personal pe toti carcotasii astia ce blamati echipa sub protectia anonimatului, imi pare rau ca nu va pot scuipa in gura (la propriu) peste putin timp cand n-o sa mai avem loc de voi atunci cand vor fi rezultate.

      0
      0
      1. d”Avem”..pe drk, Atletico..are , nu UTA UTA doar …deconteaza! . Zici ..”…Imi pare rau ca nu va stiu personal pe toti carcotasii astia ce blamati echipa sub protectia anonimatului, imi pare rau ca nu va pot scuipa in gura (la propriu)”…Exprimare de suporter utist cu destula scoala si..cu pretentii ….! Greu de acceptat sau suportat si inexplicabil nu a fost..banat

        0
        0
        1. Domnule doctor, cu tot respectul dar vorbesti numai tampenii, vezi numai conspiratii si o data nu am auzit sau vazut ceva pozitiv din partea ta.
          Indiferent cate argumente si explicatii vi se aduc, o tineti cu aceeasi tampenie: ca jucatorii nu au contracte, ca UTA e Atletico, ca nu se vrea performanta.
          Ignori insa faptul ca Meszar e singur, ca nu e milionar si uite tine UTA asa cum poate.
          Da, se vor vinde si jucatori. Cum vrei sa supravietuim?
          Inafara de a improsca cu venin mai stiti si altceva?

          0
          0
          1. Nu-mi place vocabularul dumitale, nu arata respect, nici altceva….Meszar nu tine UTA, el nu cred ca baga un leu propriu, el e un presedinte ( bun dar platit- chiar daca in acte figureaza …ce figureaza, sa nu dezvoltam), nu este patron. „Ceva pozitiv”, in conceptia ta e sa lauzi sau sa taci, daca nu-ti place ceva. In plus arata-mi o singura luare de pozitie a cuiva, in care sa ne arate care este situatia fotbalistilor veniti de la Atletico, din punct de vedere contractual. Stim ambii de unde si cine finanteaza UTA. Se vor vinde jucatori stiu, dar Hlistei , de exemplu a fost dat de pomana, äsa ca „sa supravietuim”. Iti apreciez atasamentul neconditionat, ca le iei apararea mereu si constant, asta nu inseamna ca cei ce spun ce vad si ce este evident sint mai putin utisti, sau merita sa suporte cuvintele tale urate. Nu improsc cu noroi sau venin, spun ceea ce este evident,nu am party-pris-uri, nu am interese, doar vreau ca UTA sa fie UTA, nu surogate cu obiective de Tarlungeni sau Afumati. Te-as ruga, daca poti, sa ai decenta necesara intr-o exprimare, publica.

            0
            0
          2. Eu nu te-am inclus pe dumneata in randul celor ce i-as scuipa insa daca te autoincluzi, sa fii sanatos.
            Cat despre lectia de morala, te rog pastreaz-o si da-mi-o cand ti-o voi cere. Multumesc si duminica placuta!

            P.S. Meszar tine singur UTA asa cum poate. El se zbate, el face rost de bani. Nu il plateste nimeni insa ca de obicei debitezi numai prostii.

            0
            0
        2. este lider al suporterilor, este cunoscut de toata lumea, isi asuma ceea ce spune … este direct si de multe ori foarte foarte corect in ceea ce scrie … limbajul mai violent il caracterizeaza atunci cand isi sustine ideile si clubul UTA …

          0
          0
      2. Nu ma asteptam la tine sa ai un vocabular de cocalar de ferentari sau rahova! Oricum fiecare ramanem cu parerile noastre.Momentan eu zik sa ne abtinem macar 5-6 etape,apoi vorbim,cine greseste sa isi ceara scuze! Sunt multe probleme la club,nu va faceti ca nu le vedeti sau stiti.Numai prin daruirea jucatorilor nu poti face performanta.Iar daca meri cu echipa in deplasari sau la stadion NU CRED ca ai mai multe drepturi decat restul ,fiecare are dreptul la o opinie .Si nu cred ca eu ti-am spus asa cuvinte oribile.Din contra am felicitat mereu galeria .

        0
        0
  2. Mai termina cu Blidar asta! Ai o fixatie cu el! Nu a ajutat niciodata pe UTA, ba mai mult a si zis cu subiect si predicat ca nu-i place fotbalul si nu va investi vreodata bani la fotbal!

    0
    0
  3. „Nu eu am făcut programul pentru această vară…Am făcut cu totul altul, dar nu vreau să intru în amănunte că explodez.”- de unde explozie ? Vad ca taci si accepti totul, fara comentarii. Un antrenor care nu este bagat in seama nu sta la discutii,apoi cind lucrurile merg prost ameninta ca va vorbi.

    0
    0
  4. stimate d-le cosmin –
    aceasta afirmatie a antrenorului este foarte grava.
    eu nu locuiesc in arad – dar urmaresc ce se scrie in presa din arad.
    dumneavoastra suporterii cunoasteti mai bine problemele echipei, puteti solicita lamuriri privind viata echipei. acest lucru, ca si postarile sa fie facute in mod decent.
    d-l kidu are poate dreptate, uneori suporterii sunt dezamagiti, sa stiti acest lucru este de cand lumea. prin anii 196-1970 cand uta era mare, sa stiti ca si atunci suporterii uneori erau nemultumiti si ii apostrofau pe jucatori.
    va doresc numai bine tuturor suporterilor si uta sa redevina ce a fost odata.

    0
    0
  5. Cosmin are perfecta dreptate si pentru ca scrie ce simte,voi va legati de el si comentati orice cuvant….Dar oare noi astia care spunem adevarul,nu dorim binele UTA-ei,va spun ca simtim usor ce nu decurge bine…Si Petre din Bucuresti e pe felie cu ciurda de antrenori utista si toti utistii vedem ca apararea noastra e de,,judet,, si meci de meci incasam goluri!Eu nu sunt antrenor ca si Cosmin,Petre,etc dar cu modestie va spun ca il depasesc pe Nagy la antrenamente si stiinta jocului ,dar in primul rand as da afara din echipa pe cei care tot gresesc!!!Dukadam ce a uitat de UTA baga in Prosport ca>Cine e Guardiola<???,dar daca as fi in locul lui Pep la City i-as trage un 8-0 ca sa taca…Cred ca portar Nagy nu il doresti pe Pufi,ca precis retrogradam cu el.Niciodata Nagy nu ai declarat inainte de un meci ca,,maine,,precis bate UTA,ci scuze si invarteli…de 2 bani.Cand pornim cu dreptul cum bagai inaintea meciului cu Valcea?Lasa aburelile de explodare si fapte ca de minciuni ne este plin podul…Carcotasi nu va lasati,ca toti vrem binele UTA-ei !

    0
    0
  6. Raman socat, exista mai multe feluri de suporteri, unii care sint trup si suflet, care merg cu echipa, care cred ca ei sint nucleul dur, ca au mereu dreptate, pentru ca ei scandeaza, ei incurajeaza. Mai sint unii, ceva mai in varsta,care tin si ei cu UTA, dar nu inghit orice, doar ca a aiba motiv sa mearga la Old pub,cind au chef , sa bea o bere si sa discute. In fine sint suporterii de rezultat, de eveniment, cind este meci mare, cind echipa merge bine, superpopuleaza stadionul, in rest nu prea le pasa. Toti sint, cred eu necesari si egali in drepturi, ca platesc intrarea. Eu fiind mai mult plecat cu serviciul, nu sint zilnic in Arad,dar urmaresc, cind pot, UTA cu interes si drag. Nu pot digera postari de tip Kidu,de o verbalitate violenta, care, din pacate nu este banata. Sub umbrela patimii pentru UTA, nu poti spune ca scuipi in gura suporteri, care au alta parere. Mi-ar place ca si responsabilul acestui site sa reactioneze, ca nu sintem pe site la UTA, unde el taie si panzura fara ca cineva sa-i aiba treaba. Si mai si spune enormitatea ca Meszar tine singur UTA., sa fim seriosi !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button