UTA Arad

Ping-pong-ul cu David, explicat de cei doi antrenori: „S-a întârziat transferul” / „Ne-a plăcut CV-ul lui”





Fundașul dreapta, Alexandru David, s-a pregătit timp de trei săptămâni cu CSM Râmnicu Vâlcea și era anunțat titular disputa de la Arad, dar în cele din urmă… a semnat cu UTA și a luat loc pe banca de rezervă a arădenilor!

„Eu îl cunoșteam de la Petrolul, știam că e un jucător bun e bandă, care urcă foarte mult și ne-ar fi ajutat. Au fost probleme cu obținerea transferului de la Brașov și Petrolul, s-a întârziat mult, a intervenit și o neînțelegere pe final și a plecat. Nu se poate spune că l-am pierdut, a fost o discuție lungă cu el. Fiecare decide pentru el, negociază și decide la final. Nu cred că e o pierdere mare pentru noi, dacă va fi un câștig pentru UTA asta e, eu îi urez baftă”, a declarat Jerry Gane. Antrenorul formației din Parcul Zăvoi a mai menționat că lui Dina și Cârstea nu le-au venit cărțile verzi și de aceea nu au putut evolua la Arad, dar și că așteaptă în continuare un răspuns de la Florin Costea. 

Și Roland Nagy a vorbit despre cel de-al doilea transfer al verii la UTA. „Am vorbit telefonic cu el, a fost o variantă care ni s-a oferit dintr-odată. Ne-a plăcut CV-ul lui, am discutat cu cei de la Brașov despre el și nu numai, e un jucător care o vârstă bună și se mulează pe ce e aici. A evoluat în Liga a 2-a, Liga 1 și ne poate ajuta. Nu pot, însă, să spun că l-am urmărit un tur sau un campionat întreg, dar credem că are calitate, are experiență și mai ales un CV bun. Nu a evoluat astăzi pentru că nu am putut să facem antrenamentul de ieri și de aceea am început cu Costin, un fotbalist ce s-a mișcat mai bine în ultimele amicale pe acel post”, a punctat „principalul” arădenilor.

Unul dintre aspectele ce l-au făcut pe fotbalistul de 25 de ani să opteze pentru „Bătrâna Doamnă” e legat de plata chiriei. Arădenii s-au angajat prin contract, în timp ce vâlcenii nu fuseseră inițial de acord cu asta.

7 comentarii

  1. Interesant,s-a ajuns sa pierzi un jucator ca nu poti plati o amarata de chirie intr-un orasel de provincie(valcea) ,doar nu o fii 2000de euroi :))

    0
    0
  2. David nu a fost bagat dintr-un motiv penibil : nu s-a antrenat cu o seara inainte, dar toata echipa nu s-a antrenat…! Apoi a fost adus Andor ca sa stea rezerva. Ma mir ca dupa gestul incalificabil, de la penalty Chindris nu a fost schimbat, e o greseala a antrenorului, nu=s permise asemenea manifestari. S-a jucat cu Man ( om de gol) retras si Rus si Curtuius mai avansati, mijlocul nu prea a jucat, iar fundasii laterali, Burla , in special nu prea au ajutat echipa in atac. Rar vom mai prinde un fluieras care sa ne dea 11m la o faza a lui Stratila ,cam haioasa, apoi , pentru valceni in loc de 11 m a suflat incheierea reprizei, si apoi nu le-a dat un penalti, in schimb le-a si eliminat unul. Daca nici asa nu bati…

    0
    0
    1. Nu ne intereseaza parerile tale, tu chiar nu intelegi? Motiv penibil? Pai daca n-a facut niciun antrenament cu echipa, cum naiba voiai sa-l bage intr-un meci oficial?

      0
      0
    2. tu nu esti utist, deja imi e scarba sa intru pe aici si sa citesc toate tampenile care le scriu unii! Nu meritati nicio secunda un club ca UTA, la voi totul e conspiratie, totul e negativ! Avem o echipa SUPERBUNA cu jucatori foarte talentati, cu un antrenor bun, de mare caracter!
      Rog echipa, pe Roly si pe cei din conducere sa nu plece urechea la comentarile de pe unele siteuri, sunt multi frustrati, multa lume bolnava la cap care nici nu merge la meciuri dar comenteaza aiurea pe site!

      Domnule destept, de ce trebuia bagat David? Costin a jucat foarte bine, avem viitor cu acesti juniori! Gasiti motive din orice rahat ca sa scrieti pe net tampenii! David ne va ajuta PE VIITOR, isi revine si Polgar, Costin e mijlocas dreapta, la mijloc avem doi jucatori de mare valoare si caracter, JORZA SI TANASE, in atac stam bine, RUS se lupta pentru fiecare minge, e bun si vor veni si golurile pentru el… Ati uitat deja meciurile de baraj? DACA AM AJUNS PRIN NOROC LA BARAJ, de ce le-am dat la Dunarea 4 acasa si in 10 jucatori?
      Avem nevoie doar de un fundas central si poate un portar, in rest e bine totul!
      Astia DE CARTON mai bine stati acasa, nu e nevoie de asa suporteri!

      0
      0
  3. Nu am nimic cu baiatul. Ii urez bafta si sa aiba meciuri bune. Dar..cum sa transferi pe vorbe? Din declaratie reiese ca nici macar un meci nu l-a urmarit.
    PS: ce facem in centrul defensivei?oare de ce nu au fost adusi fundasi in probe?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button