UTA Arad

Utiștii au încasat un salar restant și urcă mai motivați în avionul spre Suceava





„Valurile” de la începutul săptămânii au accelerat puțin lucrurile la UTA, în sensul în care nu a mai fost așteptată data de 15 august pentru ca jucătorii să fie poftiți la casierie. Azi, jucătorii și-au încasat unul dintre cele două salarii și jumătate restante și sunt mai liniștiți și motivați înainte de deplasarea din nordul Moldovei.

Călătoria se va face cu avionul, ce va pleca de la Timișoara la 19,10 și va ateriza pe Aeroportul Henri Coandă din București la 20,05. O oră mai târziu, utiștii se vor afla din nou în aer cu  destinația Suceava, la hotel urmând să ajungă în jurul orei 22,30. A doua zi la „matineu” (ora 11), pe Stadionul „Areni”, în direct și pe Digi Sport 1, arădenii vor întâlni trupa lui Adrian Iencsi în cadrul etapei a doua a ligii secunde.

Față de partida cu CSM Râmnicu Vâlcea dispar Rus (plecat de la echipă) și Filaret (accidentat) și intră Iuga și Vlad. Cu dureri la spate, Manea va strânge din dinți și e anunțat titular sâmbătă. Al doilea portar va fi juniorul Răzvan Stanciu, dar asta și pentru că nemțeanul Alex Barna nu a fost încă legitimat.

Dacă acasă cu Vâlcea utiștii au jucat pe 400 de lei de titular la victorie, prima de joc pentru cele trei puncte la Suceava e de 600 de lei. Vorbim despre bani ce ar trebui dați după meciuri.

6 comentarii

  1. Acum Manea are dureri de spate, nu mai e razvratit? Nu inteleg de unde atata frustrare pe unii si atac subtil la adresa conducerii si implicit a UTEI! Nu se ataca direct clubul, doar asa subtil! In Arad sunt multi mancatori de rahat, dar o sa apara Lucian si o sa zica altceva! Ca nu e asa, ca suntem cei mai frumosi si cei mai destepti!

    0
    0
  2. Il doare spatele de mult. Marti i-o făcut conducerea un pic de masaj si i-o trecut răzvrătirea si a rămas doar durerea de spate. Jucătorii pot sa mulțumească cuiva pentru banii ăștia, daca au coloana si nu rămân la citit texte scrise de alții. HAI UTA! Sa veniți cu punct(e) de la Suceava!

    0
    0
  3. au incasat un salar? foarte bineee!!!suntem linistiti ca nu mai pleaca nimeni gratis!!! bravo conducerii pentru grija ce o poarte jucatorilor. o adevarata familie si profesionism. poate luna viitoare ne mai parasesc cativa tot asa gratis ..

    0
    0
  4. E bine ca s-a dat un salar, e bine ca Manea va fi la Suceava, e prost ca doar la proteste dure conducerea face rost de bani, si mai achita din datorii. Acum jucatorii ar trebui sa scoata ub rezultat bun si un joc pe masura. Succes ! Daca Tarlungeniul, retrogradata le-a dat 4 boabe, poate si UTA sa le dea , macar 2.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button