Arhivă articole

Pîncota, cu juniorii și împotriva lui Sepsi! De la începutul săptămânii viitoare ar trebui să apară noua „gardă”

Partida din cadrul etapei a doua a ligii secunde la fotbal în care e implicată Șoimii Pîncota se va juca, cel mai probabil, la Șiria. Stadionul din localitatea de baștină a lui Ioan Slavici va fi vizitat mâine de o comisie de omologare și, teoretic, va primi „verde” și pentru Liga a 2-a.

Așadar, Sepsi Sfântu Gheorghe trebuie să se pună pe drum pentru ca sâmbătă dimineață (ora 11) să-și ia punctele în fața „alb-negrilor”. „Vom juca și în această etapă cu juniorii care s-au deplasat la Afumați, urmând ca de săptămâna viitoare să schimbăm placa”, s-a limitat să spună Pavel Piroș, fără a da detalii despre ceea ce va urma să se întâmple la clubul său.    

Cel mai probabil se va merge pe o construcție cu jucători și antrenori străini, care vor apărea la Arad începând de luni – marți, în așa fel încât să poată fi legitimați până la ora partidei din runda a treia, din deplasarea de la București, cu Juventus.

Cert este că juniorii care au încasat 16 goluri la Afumați trebuie să treacă din nou mâine dimineață pe la medicul sportiv, căci au beneficiat doar de o viză medicală provizorie în runda inaugurală. Apoi, cu excepția lui Dan, Farcaș și, poate, Ștrengar, copiii vor rămâne să evolueze în campionatul de republicani.

FOTO: fcafumati.ro

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.