Alte sporturi

Gag: „Presiunea concursului a fost mare, lipsa de experiență și-a spus cuvântul”





Finalul aventurii arădeanului Andrei Gag la Rio a fost unul trist. Cu 20,40 metri Gag a fost al 13-lea, primul sub linia finaliştilor, şi datotiră faptului că a renunţat la prima încercare, deşi era una care l-ar fi propulsat în ultimul act.

„Sunt foarte dezamăgit, m-am pregătit bine pentru această competiţie, eram bucuros că sunt aici. Ştiam că mă pot califica în finală, dar presiunea concursului a fost mare, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Dar, cu toate astea, trebuia să dau baremul fără probleme. Mergem mai departe, fiecare concurs ne învaţă să fim mai tari, sperăm mult mai mult în viitor. Fizic am fost OK, în ultima perioadă a fost bine. Am 4 ani de aşteptat, sper să am un cuvânt greu de spus la Tokyo. La propba asta de aruncare a greutăţii, maturitatea o atingi după 30 de ani. Eu am 26 …”, a spus petru prosport.ro, Andrei Gag.

Primul său antrenor, Traian Magheru încerca să fie totuşi mai împăciuitor: „De data asta nu a avut noroc. Dacă prindea finala era un lucru extraordinar. Şi era posibil. Iar acolo se putea un rezultat mai bun”, a sus profesorul de numele căruia se leagă performanţe ale atletismului arădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button