Fotbal judetean

Portar de Liga a II-a pentru „Vladi”: Bodea a semnat până în iarnă!





Buni prieteni și foști colegi la UTA, Cătălin Bujor și Roberto Bodea, se vor reîntâlni mâine, în deschiderea campionatului Ligii a IV-a la fotbal. Primul apără buturile Lipovei, iar cel de-al doilea este de azi noul goalkeeper al celor de la Glogovăț. Dorit la un moment la UTA de Dan Țapoș, portarul care și-a încheiat în vară conturile cu Performanța Ighiu a acceptat un contract până în iarnă cu gruparea prezidată de Ovidiu Tănasă.

Astfel, antrenorii Cristi Man Călin Dehelean primesc ultima întărire a verii, după  fundașul Danciu, mijlocașii Goldiș și A. Gornic și atacantul Bubuș, toți având legături recente sau mai îndepărtate cu gruparea fanion a Aradului. De asemenea, portarul Cheșa a revenit și el la „vatră”.

„Obiectivul nostru e practicarea unui fotbal frumos, plăcut ochiului, pentru a aduce lumea la stadion. Avem și o tribună nouă de 250 de locuri, încercăm să o umplem prin prestații și rezultate”, ne-a mărturisit Cristi Man.

Lipova – Glogovăț deschide noua ediție a Ligii a IV-a mâine dimineață, la ora 11, pe terenul din Zăbrani. Flavius Sabău nu va conta pe Piț (accidentant), dar nici S. Popa și Blănaru, reveniți recent la antrenamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button