UTA Arad

Nagy: „Am fost puțin absenți azi, nu am avut luciditate în atac, iar rezultatul e echitabil”





Încă odată, o formație a lui Alex Pelici a rămas în picioare în fața UTA-ei lui Roland Nagy. E a treia remiză consecutivă între cei doi antrenori și a doua la rând: 0-0. Totuși, ocaziile de gol nu au lipsit, în special în repriza secundă, când ambele echipe au ratat din poziții clare, Mioveiul chiar de la punctul cu var prin Năstăsie.

La final, Roland Nagy a recunoscut că echipa sa nu a prins o zi foarte bună și, până la urmă, e nevoită să se mulțumească și cu un punct. „Știam foarte bine ce ne așteaptă, cum își pune Alex Pelici echipele în teren, așa că anticipat un joc fără o tranziție pozitivă ca în alte dăți. Așa s-a și întâmplat, jocul bun în apărare a oaspeților ne-a consumat puțin și a rezultat o prima repriză slăbuță, cu mențiunea că nici adversarul nu a reușit mare lucru până la pauză. Apoi, în partea a doua, s-a schimbat ceva în jocul ambelor formații, au fost ocazii mari de-o parte și de alta. Ei au ratat un penalty și alte două-trei situații bune, noi două ocazii imense prin Man și Strătilă, așa că se poate spune că rezultatul e în final echitabil”, a menționat Roland Nagy la finalul disputei cu argeșenii.

Dacă etapele trecute juniorii au fost cei care au scos rezultatul maxim pentru „alb-roșii”, poate, de data aceasta, ar fi fost cazul ca și „piesele grele” să-și aducă un aport mai mare în special pe faza ofensivă. „Într-adevăr, nu putem aștepta mereu de la Dennis (n.a. Man) să facă diferența, mai ales că azi nu a avut spațiile de altădată în fața unei echipe compacte ca cea a Mioveniului. A mai lipsit și Petre, plecat la lot și, poate, era rândul jucătorilor mai experimentați să vină cu mai mult pe faza de construcție și finalizare. Nu a fost să fie, cu excepția a câtorva faze, am fost cam absenți azi, nu am avut luciditate în atac. Rămânem cu acest punct, cu mica satisfacție de a nu fi primit gol pentru al patrulea meci consecutiv, deși cu toții ne-am fi dorit un rezultat și mai bun azi, în fața suporterilor noștri”, a menționat Roland Nagy, la finalul disputei cu argeșenii.

20 comentarii

  1. Ati fost absenti de tot. Sa ai un sut pe poarta intr-o repriza e mult prea putin!!! Si daca tot ai stiut tactica lui Pelici, de ce nu reusim de 2 ani sa o contracaram ???

    0
    0
  2. UTA nu are un jucator de constructie, un Iniesta de Arad, sau macar Axente de pe vremuri…joaca stereotip, cu pase lungi spre inaintare, doar, doar o iesi ceva…asa nu putem avea pretentii de prima liga, 🙁

    0
    0
  3. Campionatu-i lung, puncte vor pierde toate echipele.Să ne vedem intrați in playoff și orice-i posibil.Miron, omul meciului azi.

    0
    0
  4. La lovitura de 11 metrii faultul a fost 1 metru inafara careului. Comisia centrala de arbitraj sa ia masuri altfel degeaba se transmit aceste meciuri.

    0
    0
    1. Ai dreptate faultul a inceput in afara careului plus ca nu stiu sigur daca nu am avut penalty la un posibil hent in careul lor la o lovitura de colt

      0
      0
      1. nu doar un penalty chiar 2 puteam primi dar… prima data sa jucam fotbal cum trebuie si dupa putem cere mai mult…

        0
        0
      2. Hai uta in continuare 😀 anu asta putem promova daca jucam ca pana acum ( fara partida de azi) 😀 Forzza UTA!!!!

        0
        0
  5. Eu nu as fi asa critic la adresa jocului. I-am dominat, ei s-au mulțumit să facă antijoc si sa lovească pe contraatac. Mereu am avut meciuri dificile cu Mioveni. La urma urmei, rămâne un punct și seria de invincibilitate se prelungește, lucru ce poate fi un doping moral pentru ce urmează.

    0
    0
  6. Parerea lui Nagy este : „…Rămânem cu acest punct, cu mica satisfacție de a nu fi primit gol pentru al patrulea meci consecutiv,…”. Parerea mea este ca sintem la al doilea egal acasa, dupa cel cu Valcea, cum intalnim o echipa care paseaza, avem probleme. Tot ca o parere jocul de atac la UTA este extrem de subtire, adversarii s-au cam prins, de mingile lungi, stau un pic mai retrasi si asteapta, de aici putine reusite, putine ocazii.Televizarea excesiva a dus la cunoasterea in amanunt a jocului nostru. Nu se vede progresul, fata de sezonul trecut, din contra…. Parerea mea, sincera este ca UTA, in formula asta de banca si echipa UTA atata poate, lipsa oricarei preocupari de un joc combinativ, este ingrijoratoare, pentru viitor. Mijlocul, la UTA nu joaca decit faza de presing , se paseaza doar lateral si inapoi, asta nefiind o noutate. Pentru progres, pentru promovare sint necesare mai multe lucruri, UTA azi nu le poate accesa. Desigur aprecierile mele le fac, cu dorinta mea cunoscuta de a vedea o UTA defiland prin divizia B, dar nu e cazul. Dl Nagy trebuie sa schimbe ceva, trecutul nu tine loc de prezent, jara joc de atac , mai ales acasa, UTA isi reduce sansele de promovare. Dar s-o fi vrand treaba asta ?. Este trist ca , in atac, jucatorii cu experienta sint extrem de sterili, Curtuius, in principal, dar si Stratila, fara concurenta pe post o lasa mai moale.. Repet partea tehnica trebuie sa reactioneze, sa schimbe ceva ( daca poate…), altfel UTA va ramane doar o buna echipa de divizia B. Pentru mine, cel putin, nu este suficient.

    0
    0
  7. Portarul Miron, omul meciului. Recuperăm cele două puncte pierdute acasă, la Brașov. Așa ne arătăm valoarea! Hai UTA !

    0
    0
  8. Tocmai am revazut meciul, pe digi 4. Slab meci a facut UTA, pe final puteam pierde, dar in ultimile 20 de minute UTA a fost nula fara minime realizari. Un meci cum nu mi-as dori sa mai vad, la Arad. Cu exceptia lui Miron, NIMENI nu merita nota de trecere…nici banca tehnica. Ceva se intampla, ne pregatim in strainatate, mergem in deplasare cu avionul, dar fotbal se ofera…”cu lingurita”. Nu e cazul sa deranjez prin a exemplifica cu nume, dar sint citiva in echipa care imi par ca nici nu au chef,si nici nu prea pot,iar vreo 2, dintre cei under 21 par in regres mare, iar Dl Nagy pare fericit ca echipa nu a pierdut si nu a luat gol ( asta cind oaspetii rateaza penalty, si scapa singur cu portarul, pe final). O singura idee e valabila : trezirea !

    0
    0
  9. Dupa acest meci rămân cu o mare dezamăgire ca Roly nu a putut sa depaseasca un antrenor Pelici, care foloseste antijocul la cote alarmante. Din păcate s-a vazut ca cu echipe care se apara supraaglomerat avem mari probleme. Daca reuseam sa deschidem scorul in prima repriza la faza lui Gligor si ratarea incredibila a lui Curtuius ( sper sa isi revina e intr-o eclipsa de forma acuta) din 1 metru cred ca castgam lejer.

    0
    0
  10. Probabil ca tactica cea mai buna cu astfel de echipe ar fi atac sustinut, bombardament din primul minut. A lasa timpul sa treaca, sa avem rabdare, cum declara Roly, poate duce la precipitatie in ultimele minute si daca adversarul scapa pe contra si da gol ce se mai poate face!? Asa usor se poate pierde un meci cu tactica asteptarii, asta-i parerea tribunei, noi nu suntem profesionisti, noi stim ca turca nu aduce nici victorii si nici joc frumos.

    0
    0
  11. Jocul Romania – Muntenegru a fost, de fapt repetarea jocului UTA- Mioveni. Acelasi stil, la alibi, la un gol diferenta, acelasi joc slab, la mijloc si la UTA si la Nationala, acelasi tip de antrenor areactiv. Stanciu era desfigurat la penalty, nu trebuia sa bata el. Pacat, a fost un week end stricat

    0
    0
    1. Domnule Ion oare vom mai putea vorbi in Romania , despre fotbal peste 3-4 ani ? Decaderea fotbalului romanesc a inceput de mult se vede clar , poti sa-l aduci si pe Guardiola la nationalà ca tot aia e . Politicienii romaniei nu dau importantà fotbalului din romania , sint doar citiva care fac sport in rest uita-te la ei cit sint de umpluti de,, rahat,, in ei ! Cred ca va mai trece incà 10-20 de ani pinà sa avem un fotbal de calitate !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button