UTA Arad

Pelici: „Se putea termina oricum, dar și egalul în fața unei echipe ce-și anunță candidatura la promovare ne dă încredere”





Când echipa ta ratează un penalty și termină cu un scor „alb” meciul, un antrenor nu poate fi prea mulțumit de deznodământ. Totuși, Alexandru Pelici a fost foarte echilibrat la finalul partidei de la Arad, recunoscând că în unele ocazii echipa sa a fost ocrotită de noroc.

„În primul rând, aș vrea să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus pe o căldură sufocantă. Meciul se putea termina oricum. Puteam câștiga sau pierde, dar a ieșit acest egal, ce, până la urmă, ne dă încredere pe mai departe, căci a fost obținut în fața unei echipe ce-și anunță candidatura la promovare. Ca posesie, UTA a fost superioară în prima parte, după care am ieșit și noi mai mult în joc, am avut consistență în atac. Am ratat destul, dar aș fi ipocrit să spun că rezultatul nu e echitabil, din moment ce și gazdele au avut două-trei ocazii mari de a înscrie. Rezultatul trebuie să ne țină cu picioarele pe pământ și să ne vedem de obiectivul nostru, clasarea printre primele șase echipe ale campionatului. Sigur, orice antrenor își dorește rezultatul maxim cu echipa sa, respectiv promovarea în acest caz, dar trebuie să fim și realiști”, a punctat tehnicianul „galben-verzilor” la finalul disputei cu „alb-roșii”.

Pelici nu a pus „tunurile” pe Cosmin Năstăsie, cel care a ratat un penalty în debutul părții secunde, ci, dimpotrivă, i-a luat apărarea. „El era desemnat să execute, a marcat ultima dată, așa că nu văd de ce l-am arăta cu degetul. Se mai întâmplă, Cosmin rămâne un fotbalist de valoare și de caracter și ne bazăm pe el în continuare. Problema e că în general ratăm destul de mult, nu ne regăsim în fața porții și nu vorbesc aici doar despre acest meci, ci și de cele din etapele trecute”, a menționat „principalul” Mioveniului.

 

Un comentariu

  1. Pelici, baiatul regretatei cantarete Mariana Draghicescu, este un antrenor onest, echipele sale nu refuza jocul, joaca tehnic, cu pase. Azi, Mioveniul a ratat victoria, a ratat penalty, cu sut slab pe centru, apoi , pe final, unul scapat singur, cu portarul, a dat in Miron. Dar, cind au avut mingea argesenii au jucat constructiv, au incercat sa duca mingea la poarta, au jucat un fotbal decent, tehnic, nu ca si UTA, la care bubuiala mingii , din aparare pare a fi o tactica speciala. Fara a fi extrem de suparat, ca nu e cazul, cred ca la UTA se vede un regres, este necesara o revigorare o stilului de joc, dar nu stiu daca aceasta formula o mai poate face,a avut, un an in judet, unul in C si cu 2ani in B incheie un ciclu, care cel putin azi, nu cred ca ne va duce in prima liga.. UTA joaca doar speculativ, are jucatori buni, are tineri buni , se pregateste afara, se deplaseaza cu avionul,… dar nu are stil de joc ( adica are.. dar unul perimat ), ce joaca UTA azi este bun pentru divizia B, dar nu ne poate duce mai sus. Asa vad eu situatia, nu as vrea sa supar, dar nici nu vreau sa fardez o situatie vizibila usor…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button