Fotbal judetean

De la agonie la extaz: Păulișana Păuliș – CS Glogovăț   3-2





Apropiate valoric, dar și geografic, Păulișana și Glogovățul au pus în scenă un meci din alte vremuri, cu un ritm bun, multe ocazii și o răsturnare de scor ce a adus prima victorie în Podgorie.

În ciuda câtorva situații bune de poartă de ambele părți, cu un plus pentru gazde, scorul a fost alb la pauză. Repriza secundă a început perfect pentru trupa lui Man și Dehelean, care au trecut în avantaj după ce Tănasă a pus capul la centrarea lui Gornic. Era minutul 49, pentru ca la următoarea fază, Bubuș să prindă un trasor de excepție din lateral stânga ce l-a surprins pe Defert: 0-2.

Revirimentul a început de la Popa, care a înscris cu stângul din careu la o fază ce nu anunța nimic. Apoi, spiritele s-au încins puțin după dubla eliminare: Asandului, respectiv Ruja, dar echipa mai stăpână pe ea a fost cea a lui Dănuț Mițiți. Aceasta s-a apropiat progresiv de buturile adverse, iar descătușarea s-a conturat în minutele 86 și 90+3. Mai întâi, a înscris Ștefan, cu capul, din centrarea lui E. Calancea, iar apoi Suciu (foto) a trimis cu sete în vinclu la capătul unei faze confuze în careul Glogovățului.

S-a încheiat 3-2, iar Păulișul respiră după două insuccese consecutive. „Am trecut de la agonie de extaz, a fost un meci de infarct pentru noi. Ne puneam mari speranțe în victorie, fiindcă nu acumulasem niciun punct, iar Glogovățul e și ea acolo, lângă noi. După 45 de minute bunicele, cu câteva ocazii bune, am început foarte rău repriza a doua și am luat prea ușor golurile. Dar, nu ne-am descurajat, am luat-o de la capăt, iar pregătirea făcută în această vară și-a spus în cele din urmă cuvântul. Dacă nu ne țineau picioarele nu aveam forța să revenim, iar golul de 3-2 chiar ne-a descătușat. Suciu chiar dorea să sărbătorească într-un stil propriu un gol, dar a uitat la cât de fericit a fost marcând în prelungiri. Îi dedicăm noi victoria, urându-i soției sale de pe acum naștere ușoară”, a menționat antrenorul-jucător al Păulișului, Dănuț Mițiți.

La final, oaspeții au acuzat maniera de arbitraj, considerănd că arbitrii le-au acodardat gazdelor prea multe lovituri libere în preajma careului lui Vîrtaci.

Formații: 

Păuliș: Defert – E. Calancea, Suciu, Mariș, Ambruș – D. Calancea, Savu (73 Bruț), Asandului,  Geanîm (60 Sarvici) – Mițiți (76 Itu), D. Popa (77 Ștefan).

Glogovăț: P. Vîrtaci – Gherman, Stavilă, Tănasă (67 Mărculescu), Avram – A. Gornic (76 Magdi), Cornea, R. Ardelean, Ruja – Negrea, Bubuș.

Arbitri: Cristian Coroban – Lucian Berariu, Remus Naghi. Observatori AJF: Mircea Toderici, Marcel Vida

3 comentarii

  1. S-a repetat “isprava” cu UTA-BD II de anul trecut, când Murakami și Copil ne-au bătut în ultimele cinci minute! Nu putem ține de scorul favorabil și pace!
    În loc să “bubuim” mingile din zona careului, cât mai departe de poarta noastră, i-am lăsat să ne “călărească”!
    Bine, cel puțin, că Glogovăț arată, în sfârșit, ca o echipă bine sudată, bătăioasă. Mai trebuie lucrat la gestionarea finalurilor de meci…
    Felicitări ambelor echipe, pentru dăruire și angajare la efort!

    0
    0
    1. Claudiu tot mai mult te asemeni cu Basarab Panduru, ma refer la analiza meciurilor. Daca o tii tot asa o sa fi coleg de emisiune cu Ilie Dumitrescu ! Peace Bro’

      0
      0
  2. Te deranjează asta? Sau îți place să citești doar comentariile scrise de analfabeți?!
    Eu nu analizez meciuri, că nu asta-i treaba mea. Eu spun că la Glogovăț 2013 gestionarea ultimelor minute este o mare problemă. Și cu Sântana au fost probleme, mai ales că după golul lui Cornea, arbitrul a arătat 5 (cinci) minute de prelungire.
    Să vezi atunci agonie și vociferări de pe banca gazdelor! De ce? Pentru că este greu să ai în grijă finalul de meci, când deja te vezi cu sacii în căruță, de aia!
    Basarab Panduru este o somitate în materie. Eu nu vreau și nici nu voi putea să mă compar cu el.
    Peace, too!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button